Boty Mustang – podzimní a zimní kousky

Tagy:  kozačky, tenisky, lodičky, střevíčky, komfort, Mustang, obuv, kvalitní materiál

Sponzorované odkazy:

Boty Mustang – podzimní a zimní kousky

Značka Mustang již má svou historii a pro své stylové kolekce kvalitních moderních bot je velice známá. Zajistí nám pohodlí a postará se o skvělý design a kvalitní materiály. S obuví Mustang nemůžeme udělat chybu a naše nohy budou ve skvělých rukách, ať už budeme vybírat obuv zimní, letní, jarní či podzimní.

Pro dny bez sněhu

Počasí se mění každým dnem a tak nikdy nevíme, jak bude zítra. Překvapí-li nás teplejší den bez sněhu, rádi vyrazíme ve stylových botkách na podpatku. Mustang vždy dbá na pohodlí a právě toho se dočkáme také v bílých střevíčkách s pásečkem na nízkém podpatku. Velmi originální jsou látkové lodičky kombinující hned několik vzorů. I hnědé botky na nízkém podpatku vypadají skvěle, pro svou jednoduchost jsou velmi univerzální. Ozdobný pásek a zdobení cvočky dodá šmrnc. Masivní lodičky temné barvy s širokým páskem dělají dojem.

Podzimní botkyPodzimní botky

I v zimě nožky jako v bavlnce

Mustang se o naše nožky postará i během vlhkých zimních dní. V bytelných botách výšky nad kotník budeme v teplu a pohodlí. Červené nízké kozačky zdobené pásky se skvěle hodí k sukni. Botky šedých tónů zdobené kožíškem či pleteninou příjemně zahřejí. Právě proto si je jistě zamilujeme.

Pohodlí a stylPohodlí a styl

Nízké botky ke kalhotám i k sukni

Ke kalhotám i k sukni můžeme bez obav nazout stylové nízké botky Mustang. Ledabyle nařasený vzhled s nizoučkým podpatkem, to je ta správná kombinace. Boty v barvě sepraných džín letí a skvěle se budou hodit ke kalhotám stejné barvy. Černé nízké boty na vyšším podpatku nás překvapí pohodlím, kterého si v nich užijeme. Velmi originální jsou také temně šedivé Mustangy zdobené širokým páskem.

Nízká kotníčková variantaNízká kotníčková varianta

Tolik oblíbené kozačky v mnoha podobách

Kozačky jsou velmi oblíbené a to proto, že zahřejí a nosit je lze k džínám i k sukním. Mustang kozačky navíc přinášejí skvělý komfort, pohodlí a také styl. Černé nižší kozačky zdobené pásky a přezkami na nás udělají dojem a oceníme, jak skvěle se v nich chodí. Letí také bílé kozačky. Těch si s Mustangem užijeme dost. Vybrat si můžeme z elegantních sněhově bílých, které jsou zdobeny kovovými detaily. Pak tu máme také bílé kozačky v kovbojském stylu na širokém podpatku. V těch si užijeme tepla i pohodlí. Kdo má kovbojský styl rád, jistě si tyto kvalitní Mustangy zamiluje. Pro svou barvu jsou velmi neutrální a hodí se téměř k čemukoli.

Nižší kozačky od značky MustangNižší kozačky od značky Mustang

Článek Boty Mustang – podzimní a zimní kousky byl publikován 13. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...