Večerní šaty ve stylu „v jednoduchosti je krása“

Tagy:  koktejlové šaty, šperky, doplňky, střevíčky, boty, metalické barvy, střih

Sponzorované odkazy:

Večerní šaty ve stylu „v jednoduchosti je krása“

Plesová sezóna je opět tu a s ní i období nákupu nových šatů.. Rafinovaných sexy večerních šatů využijeme mimo to i na nejrůznějších večírcích, společenských akcích a galavečerech. Vypadat elegantně a vkusně nemusí být vždy tak snadné. Vše závisí na správném výběru šatů, bot a doplňků. Neméně důležité je pak hodící se nalíčení a svou roli hraje i účes. Abychom nešlápli při výběru róby vedle, bude praktičtější držet se ověřených střihů a jednoduchých ladných linií, které sluší každé z nás.

Černá elegance

Smyslná, sexy a nadčasová černá je barvou, která se na večírky báječně hodí. Známé Little Black jsou zárukou úspěchu. Velice prosté pouzdrové šaty zalichotí zejména štíhlým postávám, které zvýrazní naše přednosti. Nařasená róba z lesklého saténu přímo dýchá luxusem a elegancí. I drobné nedostatky skryjí zajímavě tvarované delší černé šaty bez ramínek, v pase přepásané silným pruhem a s řasením v úrovni boků. Délka ke kolenům bude jistě vyhovovat i méně odvážným. Mladistvý neotřelý střih bohatě řasených šatů zaujme pánské i dámské publikum. Zvolený tvar dokáže odstranit nedostatky a dát vyniknout přednostem.

Elegantní černáElegantní černá

Posedlost barvami

Velmi často volíme mezi výrazným střihem a zářivou barvou. U neobvyklých či velmi výrazných barev si nemusíme příliš lámat hlavu se střihem, jelikož zajímavé budou šaty tak jako tak. Lesklé vínové korzetové šaty udělají dojem a nedají na nás zapomenout. Oslníme zejména při zkombinování s třpytivými šperky. Překrásný odstín fialové září do dáli, délka ke kolenům je velmi decentní. Zrovna tak výstřih rozhodně neurazí a žena v takových šatech působí jako skutečná dáma. Ladné linie lichotí postavě a dělají štíhlou siluetu. Tlumeně žluté šaty nejlépe vyniknou na opálených tmavovláskách. I zde platí, že v jednoduchosti je krása. Šaty jsou lehce ozvláštněné silným pruhem v horní části.

Jednoduchý střih a zajímavé barvyJednoduchý střih a zajímavé barvy

Metalické odstíny ze kterých oči přecházejí

Opravdu netradiční a zajímavé jsou blýskavé kovové odstíny barev. Šaty s dlouhým rukávem a hlubokým výstřihem zaujmou zejména svým materiálem. Neutrální kovový odstín upoutá pozornost a nenechá z nás spustit zrak Ve stejné barvě si můžeme pořídit také jednoduchou elegantní róbu.. Lesklá černá působí poněkud tvrdě a agresivně, rozhodně v ní budeme vypadat nevšedně. Zlatavé šaty s řasením budou tou pravou volbou pro ženy maximalistky.

Večerní šaty v metalických odstínechVečerní šaty v metalických odstínech

Doplňky dělají dojem

Správně zvolenou róbu je nesmírně důležité doplnit o drobnosti, které dělají dojem. Střevíčky, šperky a zejména kabelky nás budou provázet večerem a abychom se cítili příjemně, je nejdůležitější zvolit si doplňky, které skvěle vypadají a zároveň nám jsou pohodlné.

Pestrost doplňkůPestrost doplňků

Článek Večerní šaty ve stylu „v jednoduchosti je krása“ byl publikován 29. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...