Bundy Roxy, stylově na svah i do města

Tagy:  kabát, sportovní móda, doplňky, čepice, kožíšek, trenčkot, Roxy, bunda

Sponzorované odkazy:

Bundy Roxy, stylově na svah i do města

Mít kvalitní bundu je v zimě jednou z nejzásadnějších věcí. Provází nás každým dnem a základem je, aby nás zahřála a byla pohodlná. Když navíc skvěle vypadá, je vše tak, jak má být. Bund můžeme samozřejmě v sezóně střídat hned několik a jistě se vyplatí mít takovou, ve které lze bez obav vyrazit i za zimním sportem. Právě proto je tu oblíbená značka Roxy, která zvládá tvořit skvělý kompromis mezi stylem a komfortem.

Univerzální bunda kdykoli a komkoli

Potrpíme-li si v zimě na teplo a pohodlí, pak možná budeme hledat bundu, kterou lze bez obav nosit i mimo sjezdovku. Jednobarevné sportovní bundy můžeme nosit jak na svah, tak i běžně každý den. Lesklá tyrkysová bunda nás zaujme svou krásnou výraznou barvou, je lehoučká a nesmírně pohodlná. K džínám vypadá fantasticky. O poznání decentnější je světle modrá bundička s kapucí zdobenou kožešinkou. Oceníme u ní řadu prakticky uspořádaných kapes, do kterých bez problému schováme vše důležité. Velice moderní je bunda zajímavé oranžovo-červené barvy. Lesklý materiál je zde základem úspěchu. S touto zimní bundičkou budeme nepřehlédnutelné naprosto všude, i proto si ji okamžitě zamilujeme.

Jednobarevné a šikJednobarevné a šik

Roxy bohatá na barvy a vzory

U značky Roxy jsme zvyklí na její originální kombinace barev a vzorů. Často se setkáváme s naprosto unikátními zajímavými kousky a to ať už se jedná o trička, mikiny, či kabelky. Ani u zimních bund tomu není jinak. Temná bundička v modrých barvách v kombinaci s vínovou vypadá velmi vkusně a rozhodně nelze říct, že by byla překombinovaná. Velmi pěkně navíc působí kožíšek na kraji kapuce. Světlá bunda v kombinaci s abstraktním barevným vzorem rozhodně vypadá zajímavě a kožíšek u kapuci nás vždy příjemně zahřeje. Velice originální je bunda s barevnými geometrickými tvary na černém základě. Všechny modely jsou vkusné, praktické a nesmírně pohodlné.

Roxy a originální potiskyRoxy a originální potisky

Tak trochu netradiční Roxy styl

Od Roxy čekáme především sportovní originální módu. V takovém stylu značka obvykle uvádí své kolekce. Občas však narazíme na kousky, které se vymykají. To lze říci také o jednoduchých elegantních bundičkách, které bychom na první pohled s Roxy jistě nespojovali. Tmavý melírovaný kratičký kabátek je vyloženě městskou záležitostí, podobně i bílá lehká bundička s křivým zapínáním. Lze ji nosit jako nejvrchnější vrstvu, ale v mrazivých dnech ji s radostí oblékneme pod zimní bundu. Klasický červený trenčkot je ryze dámskou záležitostí.

Troška eleganceTroška elegance

Rozličné zimní doplňky

Roxy myslí i na doplňky a proto s ní budeme vždy skvěle vypadat.

Stylové doplňkyStylové doplňky

Článek Bundy Roxy, stylově na svah i do města byl publikován 18. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...