Kožené rukavice, nepostradatelný zimní doplněk

Tagy:  rukavičky, zimní trendy, doplňky, móda, dlouhé rukavice, kůže

Sponzorované odkazy:

Kožené rukavice, nepostradatelný zimní doplněk

Příznivci módy na zimně milují množství doplňků, kterými je možné každodenní outfit ozvláštnit. Vybírat můžeme nejzajímavější pokrývky hlavy, nejhuňatější šály, nejbarevnější návleky a další drobnosti, které k zimnímu období patří. V celém širokém spektru zimních doplňků jsme do teď možná trochu opomíjeli rukavice, které nás zahřejí, izolují od vlhka a mohou dokonce i fantasticky vypadat. Pro milovnice luxusu a elegance tu jsou kožené rukavice, které poskytnou komfort a udělají z nás skutečné dámy.

Ručky v přírodních barvách

Univerzální, slušivé a v neposlední řadě moderní zůstávají přírodní hnědé a béžové odstíny. Jednoduché krémové rukavičky se dají skvěle kombinovat prakticky se všemi barvami, navíc vypadají velice přirozeně. Tmavě hnědá barva je velmi praktická, ozdobný knoflíček zajistí také pohodlnější nošení. Skvěle sedí i krémové rukavice na gumičku, světlé barvy se však snadno zašpiní. Tomu předejdeme s decentními elegantními černými rukavicemi.

Univerzální a slušivé odstínyUniverzální a slušivé odstíny

Vždy elegantní jako pravá dáma

S koženými rukavicemi budeme vždy působit elegantně a na úrovni. Důležité proto je také je umět nosit a kombinovat. Skvěle vypadají k trenčkotu či kabátu a také k elegantním bundičkám. Podstatné je samozřejmě umění sladit barvy. Rukavičky mohou být zdobené drobnými knoflíčky či perličkami a vypadají tak vskutku kouzelně. Velice oblíbené jsou fialové a kouřové odstíny.

Zajímavé odstíny kožených rukavicZajímavé odstíny kožených rukavic

Když jsou rukavičky delší

Ještě elegantnější jsou delší kožené ruce, které mohou zakrývat a zahřívat ruce až k loktům. Bílé jednoduché velice elegantní rukavičky jsou pro svou barvu velmi univerzální. Příjemné hnědé rukavice z broušené kůže dělají skvělý dojem a jsou i nesmírně příjemné a pohodlné. Šedivé zdobené volánky vypadají na rukách překrásně.

Rukavice v dlouhém vydáníRukavice v dlouhém vydání

Barevné kožené rukavice pro posedlé módou

Kožené rukavičky se stanou nejen pomocníkem, ale zejména módním doplňkem. Tuto zimu jsou velkým hitem a ještě se jich něco nanosíme. Kromě jednoduchých hladkých rukavic narazíme samozřejmě na různé zajímavější zdobené kousky. Šedé vylepšené mašličkou vypadají kouzelně. Ještě o poznání více nás pravděpodobně zaujmou pěkné vínové rovněž zdobenou velkou mašlí. Velice hezky působí také modré rukavičky s výřezem v podobě slzy na horní straně. Červené rukavice s překřížením okouzlí svou výraznou barvou, která nás v zimě jistě rozveselí. Kombinace se šálou v podobné barvě bude perfektní.

Ozdobte se mašlemiOzdobte se mašlemi

Článek Kožené rukavice, nepostradatelný zimní doplněk byl publikován 16. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...