Hodinky Emporio Armani pro dámy

Tagy:  hodinky, Armani, Emporio Armani, doplňky, značkové hodinky

Sponzorované odkazy:

Hodinky Emporio Armani pro dámy

Luxusní značka Emporio Armani nás vždy překvapí, okouzlí a nadchne. Kromě oblečení a doplňků si zamilujeme dámské hodinky, které se značkou Emporio Armani nabývají skutečně rozličných podob. Stačí si vybrat mezi decentními, elegantními či bohatě zdobenými.

Originální hodinky

Návrháři pro Emporio Armani mají vskutku zajímavé a neobvyklé nápady. Hodinky skryté v elegantním širokém náramku mohou být nádherným dárkem, kterým potěšíme snad každou ženu. Takové hodinky lze nosit pouze příležitostně, jako skvělý módní doplněk, nic nám však na druhou stranu nebrání ani v tom, nosit je denně. Díky černo-bílému provedení náramku jej lze bez obtíží sladit téměř s kterýmikoli barvami, hodí se ke kostýmku, ale i k jednoduché městské módě. Je to jen na nás.

K dostání zde

Pořiďte si neutrální hodinky pro každou příležitost

Jednoduché hodinky s hranatým ciferníkem zdobeným drobnými třpytivými kamínky a lesklý tmavý řemínek, to je kombinace která nám přináší velmi pěkný decentní doplněk, který nám bude vždy spolehlivě zdobit zápěstí. Barvy i tvar hodinek naznačují o osobnosti, která je nosí, že má perfektní vkus a vyzná se v módě a trendech.

K dostání zde

Emporio Armani pro ty, co se rádi odlišují

Luxusní značka Emporio Armani nás vždy překvapí jedinečnými nápady. Její hodinky jsou vždy ohromující a mnohdy velmi překvapující. Černý řemínek ve stylu krokodýlí kůže nás ohromí stejně jako výrazný ciferník v přírodních barvách. Hodinky jsou velmi neutrální a univerzální a přitom velice zajímavé. Zaujmou pozornost a ohromí nejen nás svou funkčností, ale i všechny ostatní precizností provedení.

K dostání zde

Styl a ryzí elegance, která nás okouzlí

Hodinky z lesklého zlatavého kovu jsou jistě vrcholem stylu a elegance. Co víc si přát? Náramkové hodinky Emporio Armani jsou velice jemné, decentní, ale neskutečně působivé. Nelze je přehlédnout a každý si jich všimne díky tomu, jak moc se blýskají. Ciferník mají velmi jednoduchý, nekomplikovaný. Nenalezneme na nich čísla, pouze malý znáček Emporio Armani.

K dostání zde

Méně elegantní unisex modely

Emporio Armani nabízí i modely hodinek, které by šlo beze sporu nazvat unisex. Právě takovými jsou celokovové náramkové hodinky s hranatým ciferníkem v černé barvě. Celé hodinky jsou jednoduché, bez zbytečně komplikovaného zdobení.

K dostání zde

Článek Hodinky Emporio Armani pro dámy byl publikován 18. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...