Trendy jaro 2011 – připravte se a vybarvěte se

Tagy:  jaro, barvy, šperky, doplňky, kabát, oranžová, fialová, top, halenka, náramek

Sponzorované odkazy:

Trendy jaro 2011 – připravte se a vybarvěte se

Jen co odezní poslední mrazíky a pomalu nás začnou opět zahřívat sluneční paprsky, rády zapomeneme na zimní bundy a huňaté kožichy ve studených barvách a v šatníku přivítáme pro změnu lehkou a veselou jarní módu.

Oranžová jarní móda tisíckrát jinak

S jarem začne ubývat nejev vrstev oblečení, ale také depresivních šedivých barev. Teplo a nové bujení přírody uvítáme revolucí našeho šatníku. Pořiďte si pár kousků v překrásných lehce tlumených odstínech oranžové a buďte tak nejen stylové, ale dokonce i pozitivně naladěné. Asymetrický halenka s volánky vypadá kouzelně a skryje kdejaké nedostatky. Postavu zeštíhlí lesklý elegantní top v pase uvázaný na ozdobnou mašli. Milovnice elegantní módy zaujmou trendy šatičky s populárními netopýřími rukávky. Široký stříbrný pásek zeštíhlí siluetu a lodičkový výstřih dodá na ženskosti. Vhodná na jaro i léto bude lehká vzdušná halenka z lehce průsvitného materiálu. Do chladnějších dní jistě rády vyrazíme v pěkném a pohodlném oranžovém kabátku klasického střihu

Jedna z nejvýraznějších barevJedna z nejvýraznějších barev

Barevné doplňky pro radost

Všední outfit lze velmi snadno oživit i několika doplňky, které nám připomenou nové a veselejší roční období. Originální a zároveň praktickou ozdobou budou výrazné oranžové hodinky sportovního vzhledu. K jednoduchému elegantnímu topu můžeme naopak přidat masivní náramek v oranžovém odstínu kombinovaným se stříbrnou. Bílý či černý kostýmek snadno ozvláštníme oranžovou kabelkou do ruky. Pěknou ozdobou bude také masivní prsten či korálkový náramek. Žluto-oranžový odstín náušnic nás jistě zaujme. S doplňky lze sladit také kabelku.

Oranžová i na doplňcíchOranžová i na doplňcích

Jaro ve fialkových tónech

Další z nádherných veselých odstínů jsou syté fialkové tóny, které vyniknou jak na oblečení, tak na doplňcích. Stačí si jen vybrat. Sukýnka s lesklým květinovým vzorem je módním skvostem, který se hodí všude tam, kde si přejeme být za pravé dámy. Poněkud nás zestarší originální halenka s řasenými rameny a límečkem. Top ve fialovo-vínovém odstínu můžeme obléknout na pracovní schůzku, ale i na párty. Skládaná sukně bude univerzálním kouskem, který bude skvěle ladit s bílou, černou, krémovou či šedou barvou. Jako třešničku na dortu lze přidat také stejně barevné šperky a doplňky.

Jedna z barev pro kombinováníJedna z barev pro kombinování

Kovové odstíny a zlato zejména k novému období bude patřit

Veselé hřejivé barvy lze doplnit o zlaté akcenty v podobě náramků, pásků, náušnic a jiných špeků a doplňků.

Na zlato tentokrát nesmíme zapomenoutNa zlato tentokrát nesmíme zapomenout

Článek Trendy jaro 2011 – připravte se a vybarvěte se byl publikován 22. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...