Plesové šaty – výprodej plesových šatů právě začíná

Tagy:  plesové šaty, šaty, kravaty, košile, výprodej, společenské oblečení, oblek

Sponzorované odkazy:

Plesové šaty – výprodej plesových šatů právě začíná

Chystáte se na ples, do divadla nebo na romantický večírek se svým partnerem? Staňte se královnou večera a nepřehlédnutelným párem. Jediné co musíte udělat je, vybrat si správné šaty, které budou lahodit nejen vašemu oku, ale také vaší postavě, a sladit se barevně se svým partnerem.

Slaďte se s partnerem

Konec roku je sezónou plesů a časem, kdy jsou nejvíce navštěvovány kulturní domy a divadla. Asi každá žena chce daný večer vypadat co nejkrásněji – být přitažlivá, okouzlující a cítit se sebevědomě. Je to naprosto přirozená záležitost. Absolutním hitem letošního roku je – sladit se stylově, ale i barevně se svým partnerem. Barva našich šatů, lodiček, kabelky a jiných doplňků je pro nás natolik důležitá, jako kravata nebo barva košile vašeho partnera. Pokud chcete letošní rok zazářit anebo ještě letos vyjít do společnosti po boku vašeho partnera, není nic lepšího, než si obstarat moderní a trendy oblek a společenské šaty ve výprodeji. Velký sezónní výprodej právě začal!

Modrá nikdy nevyjde z kurzu, autor: rkeeferModrá nikdy nevyjde z kurzu, autor: rkeefer

Nová róba

Ženy jsou typické tím, že si téměř každý rok vybírají novou róbu do společnosti. Muži už takoví nejsou. Ti zůstávají věrni u svého slavnostního obleku i několik let po sobě. Pánové nezapomenou na to, že kravata a košile dokáže váš šatník mile oživit. A o co lépe to vypadá, když si „vyrazíte“ po boku své partnerky ve stejných barevných odstínech.
Sezónní výprodej společenského oblečení je právě v kurzu. Zavítejte i vy do vašeho oblíbeného butiku a poohlédněte se po nové kravatě, košili či obleku. Ceny vás jistě nemile překvapí. Širokou a jedinečnou nabídku kvalitních společenských oděvů najdete také v mnoha online e-shopech.

Půvabné plesové šaty, autor: chicagofabulousblog.comPůvabné plesové šaty, autor: chicagofabulousblog.com

Barevný výprodej

Vybrat si můžete opravdu z celé řady barevných šatů, kravat, košil atd. A jak to vlastně letošní rok s těmi barvami je?
Růžová barva již dávno není určená pouze ženám. Tato barva se bude přímo vyjímat i na pánské košili či kravatě. Růžové, starorůžové nebo jemně lososové odstíny se budou nesmírně hodit k šedým oblekům.
Hnědá barva sluší snad každému. Hnědé šaty ať už kaštanové, čokoládové či skořicové… plesové šaty jsou naprosto dokonalé. Ti z vás, co považují hnědou barvu za staromódní zajisté změní názor. I hnědé společenské šaty a košile vypadají výborně.
Zelená? Do společnosti? Ano! Nevím, čím to je, ale muži se zelené barvě košil spíše vyhýbají. Ale pozor, existuje celá řada zelených odstínů, které sluší nejen mužům, ale i ženám. Obléct si můžete také žluté, fialové, zlaté, stříbrné či vzorované. Letošní výprodej plesových šatů je opravdu pestrý.
Ti, co se mají strach povolit uzdu v barevné fantazii, ocení, že černá, bílá, modrá ani červená barva nevyšly z kurzu.

Slaďte se se svým partnerem, autor: merfamSlaďte se se svým partnerem, autor: merfam

Článek Plesové šaty – výprodej plesových šatů právě začíná byl publikován 15. února 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...