Letní šaty v růžovém

Tagy:  Letní šaty, šaty, léto, maxi šaty, mini šaty, pink, růžová, dámské šaty

Sponzorované odkazy:

Letní šaty v růžovém

Sháníte na léto ty nejlepší, nejkrásnější, nejpohodlnější a zároveň nejmodernější šaty? Chcete se seznámit s šaty, které se hodí nejen na vaši dovolenou, ale také na firemní večírek, do práce nebo na velkou večerní událost? Poradíme vám, jaký styl šatů je pro letošní léto 2011 ten pravý!

Jen růžová to může být

Léto tu bude coby nevidět a s ním přijdou i hřejivé dny plné lehkého a moderního oblečení. Jestliže hledáte ten správný outfit, který si budete moci obléknout nejen na pláž, na koupaliště, ale budete v něm moci vyrazit i do společnosti, sáhněte po trendy moderních šatů. Které to jsou? Letošní léto vsaďte na růžovou barvu v mnoha odstínech.

Fuchsiová barva, autor: razvan.orendoviciFuchsiová barva, autor: razvan.orendovici

Léto 2011

Pojďme se nyní seznámit s tím nejpodstatnějším, čím se řídit při nákupu šatů, co je v roce 2011 v kurzu a co naopak už dávno není IN.
Nejdůležitějším bodem číslo jedna je správně zvolený střih. Návrháři nám nechávají volné pole působnosti. Nosit se budou jak obepínající koktejlky, tak i velké večerní róby. Pro letošní sezónu, stejně jako tu loňskou, připravili návrháři celou řadu nepřeberného množství nových a někdy i velmi zvláštních střihů šatů. Ve výsledku vypadají tyto moderní kousky opravdu snově.
Hojně se využívají např. mašle, řasení, vrstvení a holá záda. Opět se nosí maxi šaty, nepozor, musí mít velký výstřih nebo téměř holá záda. Nebojte se toho, v létě se nemusíte tolik zahalovat, i večer se můžete takovými šaty pochlubit a také i tím, jak jste krásně opálená.

Outfit v růžové

Myslíte si, že růžová barva sluší pouze romantičkám? Opak je pravdou. Zapomeňte na předsudky, které jsou už dávno pasé. I když je růžová barva velice harmonická a romantická, dá se říct, že sluší snad každé ženě. S růžovou barvou se dají vykouzlit krásné a bezchybné outfity plné energie, optimismu, harmonie a vášně.

Růžové maxi šaty, autor: STYLEMOMRůžové maxi šaty, autor: STYLEMOM

Šaty na léto

Víte, jaké šaty jsou ty pravé? Samozřejmě že růžové, ale co třeba materiál, víte jaký je absolutním hitem? Satén, kašmír, samet, bavlna, ale i pletenina, takové jsou materiály pro letošní letní šaty. Saténové šaty se například hodí na večerní akci, naopak bavlněné zase k vodě atd. Vybrat si můžete materiál podle toho, jaký vám nejlépe sedí a který je vám nejpohodlnější. „Přírodní materiály samozřejmě vedou, jsou mnohem lepší než syntetické.“ Doporučují módní návrháři.
Nejlepší volbou pro parné léto jsou mini šatičky nebo naopak maxi šaty. Volte nejen křiklavé odstíny růžové, ale i tlumené starorůžové, fuchsiové, elegantní tmavě růžové, která hraničí s fialovou atd. A jestliže chcete všechny z nich, tak hurá na nákupy!

Jen růžová to musí být, autor: STYLEMOMJen růžová to musí být, autor: STYLEMOM

Článek Letní šaty v růžovém byl publikován 30. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...