Baťa – trendy jaro/léto 2011

Tagy:  Baťa, boty, obuv, letní, jarní, trendy, 2011, lodičky

Sponzorované odkazy:

Baťa – trendy jaro/léto 2011

Už přemýšlíte, jaké boty si pořídíte na tuto sezónu? Jaro se už pomalu hlásí, je tedy na čase začít sbírat inspiraci. Pro začátek třeba u Bati.

Dřeváky jsou v kurzu

Tento rok to vypadá na comeback dřeváků. Samozřejmě, v různých podobách. Objevují se všude, na pultech Bati tedy rozhodně nemohou chybět. Mnoho modelů ve dřevácích hledalo pouze inspiraci. Výsledkem je řada bot nabízející něco zajímavého pro každou. K dispozici jsou dřeváky s malým, velmi pohodlným podpatkem zrovna jako dřeváky na vysokém podpatku nebo klínku. Mimo klasických barev jako je hnědá nebo červená se objevuje třeba i džínovina.

Dřeváky, inspirace v minulostiDřeváky, inspirace v minulosti

Miliony kvítků

Pro větší romantičky, a nejen pro ně, jsou připraveny botky poseté drobnými kvítečky. Najdeme různé vzorky v různé barevnosti, každý na jiném podkladu. Také co se týče pohodlnosti, nemusíme zoufat. Snadno si totiž vybereme přesně to, co nám sedne. Třeba středně vysoký klínek.

Drobné kvítky, kam se podívášDrobné kvítky, kam se podíváš

Světlé barvy stále s námi

V některých časopisech s módou na tento rok se můžeme setkat se světlou barevnou škálou jako jedním z trendů. Tendence se samozřejmě dotýká i bot. U Bati jich pro tuto sezónu nalezneme požehnaně. Vybírat můžeme mezi všemi myslitelnými styly, jistě bude každá dáma spokojená. Samozřejmostí je široká paleta odstínů.

Světlé barvičky stále v kurzuSvětlé barvičky stále v kurzu

Kozačky na léto jsou opět tady

Před pár lety byly v létě ohromně in kozačky, tedy v letní verzi. I tento rok se s nimi můžeme setkat. Tyto modely jsou světlé, vyrobeny jsou z perforovaného materiálu, který umožňuje jejich nošení i v teplejším počasí. Do parného letního dne se asi příliš nehodí, zato na večerní procházky budou více než příjemné.

Letní verze kozačekLetní verze kozaček

K džínům i ke kostýmku

Velká část kolekcí obuvi na tuto sezónu je univerzálně použitelná. Dobře poslouží jak do pracovního prostředí, tak do města, na party i do společnosti. Setkáme se s různou výškou podpatků a klínků, vybrat si tedy můžeme přesně takový, který nám bude pohodlný. Co se týče barevnosti, drží se hodně Baťa staré dobré klasiky. Možná se tento rok setkáváme s větší dávkou červené, což je ve výsledku velmi příjemné. Třeba letošní červená v lesku nemá chybu.

Klasická barevnost nejen na lodičkáchKlasická barevnost nejen na lodičkách

Podpatky a černá barva

Letní party často vyžadují nové botičky. Vybrat si můžeme třeba některý z modelů na vysokém podpatku v černé barvě. Všechny jsou opatřeny dostatečným množstvím pásků či jsou částečně uzavřené. To zaručuje pohodlné nošení i přes mnohacentimetrový podpatek. Bota bude na noze držet lépe než kdy jindy.

Správná party obuv v černéSprávná party obuv v černé

Článek Baťa – trendy jaro/léto 2011 byl publikován 10. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...