Trendy pánské plavky pro letní sezónu 2011

Tagy:  pánské plavky, trendy léto 2011, barevné plavky, vzorované plavky, plavky s potiskem

Sponzorované odkazy:

Trendy pánské plavky pro letní sezónu 2011

Pánové bohužel nemají takový výběr pánských plavek jako dámy, ale jim to jistě nevadí, protože jsou mnohem méně vybíraví než ženy. Ale i tak se dají najít ty pravé letní trendy z rozmanité nabídky střihů, barev a potisků.

Barvy a materiály

Letní trendy jsou plné barev a stejně tak i trendy pánské plavky veselým barvám neuniknou. Muži se ale raději drží základních a střídmých barev. V první řadě dbejte na kvalitní materiál, který rychle schne a je příjemný na nošení.

PlavkyPlavky

Potisk

Potisk na plavkách hraje velkou roli při výběru. Obvykle se setkáte s geometrickými tvary, veselými barvami, květinovým potiskem nebo dokonce značkou, více či méně na sebe upozorňující. Divoké potisky se lépe vyjímá na mladší generaci.

Střih

Podle svého stylu a vkusu si vyberte ten správný střih, který sedne vašemu vkusu a postavě. Bikinové nebo slipové plavky již nejsou tolik oblíbené. Mnohem více si jistě zamilujete boxerky, které sluší hlavně atleticky štíhlé postavě s pěkným zadečkem. Hlavně mladší generace si oblíbily delší šortky v divokých barvách. To co by si někdo nevzal na sebe v žádném případě, se jinému zas líbí. Kdyby měli všichni stejný vkus a styl, byl by svět kolem nás moc nudný a nebylo nic, co by nás překvapilo nebo upoutalo naši pozornost.

Boxerky

Pokud milujete opalování, pláže a plavání jsou pro vás tyto plavky to pravé, jelikož jsou pružné a pohodlné na vodní sporty. Nevýhoda však může být obepínající materiál. Velkou pozornost věnujte barvě plavek – opálená pleť se krásně vyjímá se světlou barvou, ale pokud jste svou kůži odhalili slunečním paprskům poprvé, zvolte raději tmavší odstíny.

Boxerky – světlé nebo tmavéBoxerky – světlé nebo tmavé Boxerky – trendy barvyBoxerky – trendy barvy Boxerky – trendy střihBoxerky – trendy střih Boxerky – zajímavé detaily dají vyniknoutBoxerky – zajímavé detaily dají vyniknout

Delší šortky

Vzor na plavkách může nejvíce zaujmout a co víc, může vám upravit tvar postavy. Oblé tvary a vodorovné pruhy opticky prodlužují postavu, ale nejsou vhodné pro muže s plnějšími tvary. Navíc šortky jsou pohodlné, volné a neodhalují, co má být skryto. Mohou ale znepříjemnit plavání a hodně nasakují vodu, přesto jsou v současnosti velmi oblíbený.

Šortky – světlé nebo tmavé?Šortky – světlé nebo tmavé? Šortky – jednoduché a krásnéŠortky – jednoduché a krásné Šortky – vzorŠortky – vzor Šortky – mladistvéŠortky – mladistvé

Slipové

Na závěr ještě slipové plavky, které ženy moc rády nemají, ale někteří muži se jich přesto za žádnou cenu nevzdají. Pravda, teenageři se jim vyhýbá obloukem, ale starší a střední generace na ně nedá dopustit.

Slipové plavky – základní barvySlipové plavky – základní barvy Slipové plavky – proužekSlipové plavky – proužek Slipové plavky – skvělé pro dokonalou postavuSlipové plavky – skvělé pro dokonalou postavu

Článek Trendy pánské plavky pro letní sezónu 2011 byl publikován 12. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...