Výprodej plavek – i loňské modely jsou IN

Tagy:  plavky, dámské plavky, výprodej, celkové plavky, jednodílné plavky

Sponzorované odkazy:

Výprodej plavek – i loňské modely jsou IN

Léto pomalu klepe na dveře a s ním i letní kolekce plavek. Jestliže se vám nechce investovat do nových plavek, zkuste se podívat po výprodeji loňských kolekcí. I letos je léto stylové, stejně jako bylo loni. Jak uspějete? Zkuste si pořídit loňský model celkových plavek. Kde? No přece ve výprodeji.

Vímě, jak zazářit, autor: flixyaVímě, jak zazářit, autor: flixya

Návrat do roku 2010

Celkové plavky hlásí svůj návrat. Nejen že byly moderní minulé léto, ale i letošní rok s nimi zaručeně zazáříte. Hitem jsou zakoupené plavky ve výprodeji. Nejen že v nich budete moderní a stylová, ale navíc vás potěší jejich cena. Mnohdy bývají zlevněny až o 70%.
Pokud patříte mezi odvážné dámy a vaše postava je jak z módních časopisů, zkuste se poohlédnout po rafinovaných střizích a odvážných materiálů. Na pláži či na koupališti s takovými plavky oslníte.

Plavky z výprodeje

Neznamená, že když si zakoupíte plavky ve výprodeji, že jsou poničené, špatné a nemoderní. Výprodeje jsou fajn a navíc vám ušetří peněženku.
Plavky, které byste si měla pořídit, by měly být plné barev, se vzory anebo s ozdoby. Neuvěřitelně přitažlivá a atraktivní budete v extravagantních plavkách ozdobené flitry či řetízky.
Stejně tak jako celkový design plavek, tak i materiály se rovněž chlubí svou pestrostí. Pokud narazíte na „hadí“ efekt, metalické lesky anebo dokonce i krajky, šup s nimi do nákupního košíku. Buďte odvážná a nebojte se módních trendů.

Černá klasika

Lesklé černé plavky byly snad každou sezónu šik! Nejinak je tomu i letos. Ve spojení s neokoukaným a neotřelým střihem budou slušet v každém věku. Pokud se vám budou zdát až příliš obyčejné, zkuste si je sama ozdobit např. lesklou sponou. A jaká je výhoda těchto „obyčejných“ plavek? V černých plavkách bude navíc vaše postava o nějaké to kilo lehčí.

Černé netradiční plavky, autor: fashionmagazineČerné netradiční plavky, autor: fashionmagazine

Bílá elegance

Bílé plavky? Ano, elegance na první pohled. Pokud se lehce a snadno opalujete a máte bronzovou pleť, zvolte bílé plavky, které vaší postavě dodají neobyčejný luxus. Jestliže se ale hůře opalujete, místo do bronzové a hnědé barvy se „chytnete“ do červena, na bílé plavky z výprodeje raději zapomeňte.
A čím zaručeně okouzlíte? Bílé plavky v kombinaci s krajkou, velkým vzorem nebo hlubokými zády.

Buďte svůdná v loňských modelech, autor: Mert and MarcusBuďte svůdná v loňských modelech, autor: Mert and Marcus

Divoká kočka

Jestliže ve výprodeji objevíte plavky, které budou lesklé nebo ve stylu džungle, kupte si je. Moderní look dodává plavkám právě lesklý materiál a kovové studené odstíny. Metalíza se hodí nejen pro snědé dámy, ale i pro světlé pleti.
Mladší generace zase ocení, že jsou stále moderní pestré vzory džungle a ostré odstíny. Rázem se z vás stane divoká kočka.

Článek Výprodej plavek – i loňské modely jsou IN byl publikován 30. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...