Stylová a módní pánská obuv – hnědá obuv a co k ní

Tagy:  pánské boty, hnědá pánská obuv, Gucci, Louis Vuitton, Lacoste, Ecco

Sponzorované odkazy:

Stylová a módní pánská obuv – hnědá obuv a co k ní

Většina mužů má ve svém botníku pár černých bot, protože si myslí, že jsou universální, ale nemají tak úplně pravdu. Co když si obléknete krémové kalhoty nebo hnědý oblek? K tomu se přeci černé boty nehodí. Jsou zkrátka případy, kdy se vám hnědé boty budou hodit.

EccoEcco

Oblek a hnědé boty

Základem jsou vedle bot černých i hnědé s uzavřeným nebo otevřeným šněrováním, s tím že k obleku volte jen šněrovací obuv. I když si nyní hnědé boty zamilujete, večer do společnosti si obujte pouze a jen černé boty s koženou podrážkou.

Gucci zavazovacíGucci zavazovací Gucci mokasínyGucci mokasíny

Ponožky a hnědé boty

Ponožky by měly být v první řadě dostatečně vysoké, aby ani při přehození nohy přes nohu nebyla vidět odhalená kůže. Barva koresponduje s barvou kalhot, může být o něco tmavší než kalhoty, anebo o něco světlejší než boty.

LacosteLacoste

Hnědé boty a kravata

Kravaty patří k doplňkům, které se dají sladit s hnědými botami. Hlavně se ale také musí shodovat s barvou obleku:

Tmavě šedý oblek – stříbrná kravata (světle modrá košile)

Khaki a tmavě zelený oblek – světle zelená kravata (světle hnědá košile)

Tmavě modrý oblek – světle modrá kravata (světle šedá košile)

Hnědý oblek – čokoládová kravata (světle žlutá košile)

Hnědé švihácké botyHnědé švihácké boty

Šály, kabáty a hnědí boty

Je zcela v pořádku volit šály k hnědým botám, dokonce si můžete dovolit i odvážnější barvy, které ovšem odpovídají botám. Můžete nosit šály červené, tyrkysové a další neutrální zemité barvy, od smetanově béžové až po čokoládovou.

Louis VuittonLouis Vuitton

Spojte vše dohromady

Hnědé boty obouvejte k neformálnímu oblečení, jako jsou sportovní blejzry a neformální obleky. Nezapomeňte, že barva bot se musí blížit barvě kalhot, proto se k hnědým botám nejvíce hodí hnědý oblek, který se ale v žádném případě nehodí na svatbu. K bílým kalhotám se hodí jak bílé, tak hnědé i černé boty, pokaždé bude dojem úplně jiný. Podobně je tomu také u jeansů a modrých kalhot, v závislosti na jejich odstínu si k nim můžete obout hnědé nebo i černé boty.

Hnědé boty nosí opravdoví módní znalci, pro nošení takovýchto bot musíte mít vkus a cit pro módu. Je to neuvěřitelné, ale hnědé boty na sebe strhnou pozornost, lidé si jich zkrátka všímají více než černých. Tak pokud chcete obdiv svého okolí, volte hnědé boty.

Článek Stylová a módní pánská obuv – hnědá obuv a co k ní byl publikován 24. května 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...