Dioptrické brýle – vsaďte na D&G, DKNY a Emporio Armani

Tagy:  brýle, D&G, Emporio Armani, DKNY, obroučky, dioptrické brýle

Sponzorované odkazy:

Dioptrické brýle – vsaďte na D&G, DKNY a Emporio Armani

Dioptrické brýle vůbec nemusejí být nutným zlem. Naopak, při dobrém výběru nám mohou prokázat ohromnou službu. Zkušení stylisté moc dobře vědí, že brýle dokážou divy.

Značkové brýle, proč ne

Většinou se brýle v našich myslích dělí na značkové a neznačkové. V oblasti těch značkových pak značky vyrábějící pouze brýle a pak na významné hráče v oblasti módního průmyslu. Právě tato poslední skupina by nás měla více zajímat. Už dávno totiž neplatí, že značky jako DKNY, Dolce&Gabbana nebo třeba Versace jsou nedostupným luxusem. V oblasti dioptrických brýlí bychom často byli překvapeni, jak dostupné v porovnání s neznačkovými modely jsou. Navíc, dobře vybrané kvalitní brýle jsou našim společníkem po mnoho let.

Růžová s D&G

V kolekcích D&G najdeme spoustu modelů přímo na míru navržených pro slečny a dámy. Nejen milovnice růžové mohou nadchnout brýle vyrobené v různých odstínech této barvy. Většina z nich je z kvalitního plastu, často se používá průsvitný materiál. Někdy se však plast kombinuje s kovem a díky tomu mají brýle třeba výrazně tenčí obroučky, což některé ženy určitě ocení. Chybět nemůže samozřejmě ani monogram na boku, který však překvapivě nedělá z brýlí model jako vystřižený pro Barbie. Naopak, monogram je vkusně a elegantně řešen.

Výrazné černé obroučky v mnoha podobách

První brýle by měly být maximálně univerzální, není tedy divu, že řada z nás raději sahá mezi modely v černé. Ne všem ženám však sluší, často je lepší zvolit třeba jemnější antracitovou. V černé najdeme spoustu modelů z plastu i kovu. Ideální je vyzkoušet opravdu hodně brýlí, někdy může jen drobnost rozhodnout o tom, zda nám perfektně sednou.

Žíhaný plast

Další skupinou oblíbených modelů jsou brýle z žíhaného plastu v paletě od oranžové po temně hnědou. Tato klasická barevnost sluší hlavně rusovláskám a tmavovláskám.

Bílá a stříbrná ve variacích

Některé ženy by při volbě univerzálně použitelných brýlích měly sáhnout spíše po světlých tónech, bílá nebo stříbrná se přímo nabízejí.

DKNY v barevných variacích

V řadách brýlí od DKNY najdeme spoustu modelů v zajímavých barevných provedeních. Často se vyskytuje kombinace dvou různých barev, případně tónů. Třeba tmavě hnědé brýle jsou také univerzálním kouskem, jsou o něco jemnější než černá varianta. Kdo má rád kontrasty, může sáhnout třeba po červeno černém modelu.

Výrazné obroučky od Emporio Armani

Značka Emporio Armani nabízí řadu brýlí s výraznými obroučkami. Působí o malinko hranatějším dojmem než obdoba od D&G. Kromě nápadného tvaru byl použit i výrazný materiál, různě barevný plast. K mání jsou jak univerzální barvy, tak zajímavé odstíny jako třeba fialková nebo hořčicová.

Článek Dioptrické brýle – vsaďte na D&G, DKNY a Emporio Armani byl publikován 20. června 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...