I dioptrické brýle mohou být stylové a sexy

Tagy:  dioptrické brýle, móda, doplňky, barvy, odstíny, tvar, nakupování

Sponzorované odkazy:

I dioptrické brýle mohou být stylové a sexy

Špatný zrak je třeba řešit a to ideálně dioptrickými brýlemi, díky kterým přestanete nepřirozeně krčit obočí a takzvaně mžourat. Bohužel spousta lidí a obzvláště pak ženy, mají s nošením brýlí problém, neboť ne všechny jsou hezké a dobře padnou. Nechte se inspirovat pár moderními kousky, které zvýrazní váš obličej vypadají zkrátka skvěle.

Při výběru brýlí byste měli myslet vždy na to, jakou módu preferujete a podle toho se následně řídit. Ideální je koupě neutrálního odstínu, například hnědého či černého, který ladí takřka s každým outfitem. Červené či sytě růžové brýle jsou sice krásné, ale pokud budete volit kontrastní barvy oděvu, mohli byste působit jako cirkusoví klauni.

Brýle volte rozumně, autor: mytheresaBrýle volte rozumně, autor: mytheresa

Pokud si vybíráte brýle teď, myslete na jaro a nadcházející léto a ideálně volte takové čočky, které mají buď mírně zabarvená skla a nebo je dokáží přizpůsobit měnícímu se sluníčku. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou a dioptrické brýle nebudete muset neprakticky vyměňovat za ty sluneční.

Myslete na skla, autor: bloomingsdalesMyslete na skla, autor: bloomingsdales

Skvělou volbou a moderní variantou jsou například zvířecí potisky, které snad nikdy nevyjdou z módy. Jejich výhoda tkví například v tom, že jsou poměrně univerzální a navíc sluší jak blondýnkám, brunetkám, tak zrzkám. Na jaro volte ideálně teplejší odstíny hnědé, okrové a nebo béžové, v zimě se vyplatí spíše černá či tmavě šedá.

Zvířecí motivy letí, autor: nordstormZvířecí motivy letí, autor: nordstorm

V módě jsou v letošním roce spíše kulatější tvary, které zjemní obličej a vy budete vypadat více intelektuálně, než-li doposud. Dosavadní hranaté modely, jež jsou tvrdší a ve výrazu hrubější, proto schovejte do šuplíku a vyčkejte, až přijdou opět na řadu. Pokud si nejste jisti, jakou zvolit barvu, černá to vždy jistí.

Kulatá varianta boduje, autor: saksfifthavenueKulatá varianta boduje, autor: saksfifthavenue

V případě, že si nepotrpíte na tmavé barvy a jste skálopevně přesvědčeni o tom, že zrovna vám k obličeji pasují tóny světlé a studené, nebojte se blankytně modré, která je pro jaro jako stvořená. Zvolte například tuto variantu s příjemnými přechody, která je nenásilná a dokonale se hodí například k džínám či romantickým krajkovým šatům.

Modré odstíny jsou IN, autor: neimanmarcusModré odstíny jsou IN, autor: neimanmarcus

Článek I dioptrické brýle mohou být stylové a sexy byl publikován 1. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...