Dámské plavky Triola - letní kolekce 2011

Tagy:  plavky 2011, Triola

Sponzorované odkazy:

Dámské plavky Triola - letní kolekce 2011

Značku plavek Triola jistě znáte a není divu, je na trhu již více než devadesát let. Svou oblibu si získali pro velký výběr barev, vzorů, velikostí a hlavně pro velký výběr střihů pro malé i velké poprsí. Další neméně ocenitelnou výhodou jsou kvalitní materiály, které jsou pohodlné a slušivé.

Fialové plavky TriolaFialové plavky Triola

Historie

V roce 1919 vznikla malá pražská firma s registrovaným názvem TRIOLA. V průběhu několika let si prošla obrovským vývojem, během kterých se ze společnosti s ručním omezeným změnila v národní podnik. I přes veškerá úskalí se společnost udržela v chodu a důvěru v značku stále stoupá.

Moderní, dynamický a rychle se rozvíjející podnik v Horním Jiřetíně na Mostecku zaměstnává mladý tým návrhářů, kteří jsou schopni rychle reagovat na aktuální poptávku po módních trendech.

Dvoudílné nebo jednodílné?

Triola – námořnický stylTriola – námořnický styl

Triola vyrábí velmi hezké jak jednodílné, tak dvoudílné plavky. Vybrat si můžete i v široké nabídce monokin a tankin. Velmi výhodná je i možnost zakoupit jak horní díl, tak i dolní díl zvlášť. Triola zná velmi dobře české ženské křivky a bere ty tvary při tvorbě střihu v úvahu, z toho důvodu si můžete být jistá, že vám budou sedět jako by byly šité na míru.

Klasická černáKlasická černá

TRIOLA se inspiruje na světových módních veletrzích v Paříži, Miláně i v Mnichově a vy si tak můžete být jista, že obléknete modely dle posledních trendů, které jsou modelovány přímo na míru potřebám a představám českých žen. Protože jsou české ženy velmi vnadné, vyrábí TRIOLA právě i pro precizně propracované střihy plavek až do velikosti G, H a také I.

Jemný vzorJemný vzor

V letní kolekci byly použity velké vzory, od tradičních květů po mladistvé geometrické vzory. Najdete zde i velmi aktuální námořnický styl v klasickém trikoloru: modrá, červená a bílá. Plavky jsou opatřeny vysokým ochranným faktorem proti negativním vlivům chlóru a mořské soli. Podprsenku můžete kombinovat s dvěma až třemi modely kalhotek.

Letní kolekce plná vzorůLetní kolekce plná vzorů

Český výrobek

Triola svým zákazníkům garantuje originální český původ a precizní zpracování plavek, společně s nejvyšší kvalitou, dle posledních trendů.

Pokud tedy toužíte po kvalitě a komfortu za dostupné cenu bude pro vás česká značka TRIOLA ta pravá.

Zdroj: www.triola.cz

Článek Dámské plavky Triola - letní kolekce 2011 byl publikován 14. července 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...