Výprodej plavek 2011

Tagy:  výprodej plavek, Timo, Litex

Sponzorované odkazy:

Výprodej plavek 2011

Obchody v této chvíli stále ještě nabízejí velké množství úžasných plavek z aktuální kolekce. Jestliže se ale chcete vyhnout tlačenicím v obchodních centrech, vyberte si nějaké zajímavé plavky ve slevě na internetu. Nakupování z klidu doma má také další obrovskou výhodu, máte dostatečně dlouhou dobu rozmyslet si jakou barvu a typ plavek si vyberete. Díky obrovským slevám nemusíte zůstat jen u jedněch, protože až uvidíte všechny ty zajímavé vzory a střihy, nebudete vědět, které si koupit dříve.

Neváhejte! Už v této chvíli jsou plavky hodně přebrané, protože slevy již trvají delší dobu, ale nebojte se, určitě si ve stále velkém množství zlevněných plavek vyberete ty prvé pro vás. S nadějí, že příští rok přijde opravdové léto, si můžete pořídit mini bikiny, ve kterých na sluníčku do bronzova ztmavne skoro celé tělo. Chodíte v zimě ráda plavat do bazénu, pak si pořiďte sportovní jednodílné plavky, které jsou v této chvíli také zlevněné.

Ochutnávka z plavkového výprodeje českých značek

Timo

TimoTimo

Z letního výprodeje plavek Timo mě nejvíce zaujaly plavky kombinující vzor květin a proužků. Navíc spojení bonbonkových barev z nich dělá opravdovou lahůdku. Pokud toužíte po luxusu, pořiďte si jednodílné plavky se vzorem zlatých řetězů, jež evokují eleganci vyšší třídy. A pokud se vám stále nepodařilo shodit nějaké to kilo navíc z bříška, můžete ho schovat do kalhotek se zvýšeným pasem, ty byly letos také velmi aktuální a protože jsme si jich letos moc neužily, doufejme, že si to vynahradíme příští rok.

Litex

LitexLitex

Plavky Litex jsou opravdu velmi velmi barevné. Z těch všech barev a zajímavých vzorů si musí vybrat opravdu každý. Protože byl letošním hitem retro styl, který se promítl i do kolekce plavek, máte stále ještě možnost koupit si nevšední retro plavky, jež se dají vhodně kombinovat s retro brýlemi a klobouku. V letošním výprodeji plavek najdete i plavky pro plnoštíhlé z kvalitních materiálů, v lichotivých střizích.

Pokud si letos chcete alespoň na moment užít léto, vyberte si několik zajímavých plavek z letního výprodeje a odleťte k moři, protože letos se u nás už asi letního počasí nedočkáme.

www.timo.cz www.litex.cz

Článek Výprodej plavek 2011 byl publikován 14. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...