Luxusní šaty pro každý nezapomenutelný okamžik

Tagy:  GIZIA, KLEINOD, ROMANTIK PARIS, Be Beautiful

Sponzorované odkazy:

Luxusní šaty pro každý nezapomenutelný okamžik

Každá žena má ve svém životě období, kdy by si přála vypadat dokonale, muži by se ji dvořili, ženy by pukaly závistí. Ať už jde o svatbu, maturitní večírek či jinou společenskou akci, nechte se hýčkat kadeřnickým salonem, profesionální vizážistkou a svůj jedinečný vzhled doplňte luxusními šaty jen a jen podle vašeho gusta.

GIZIA

Značka Gizia je ekvivalentem stylu a luxusu. Ženám přináší stále originální kousky do módních sbírek a každý okamžik promění v nezapomenutelnou show. Modní značka GIZIA patří mezi světové lídry modního průmyslu a díky svým bohatým zkušenostem se stala stabilní a směr udávající značkou světové módy s cílem o neustálý vývoj nových módních trendů. V základní nabídce společnosti naleznete převážně dámskou módu se zaměřením na společenský oděv, koktejlové šaty a šaty pro denní nošení. V neposlední řadě Gizia navrhuje kolekce neotřelých doplňků v podobě bot, kabelek a opasků té nejvyšší kvality. Společenské šaty značky Gizia si oblíbila i celá řada celebrit pro své VIP akce.

originální společenské šaty, autor: Gizia.czoriginální společenské šaty, autor: Gizia.czSpolečenské šaty Gizia z kvalitního materiálu, autor: Gizia.czSpolečenské šaty Gizia z kvalitního materiálu, autor: Gizia.czSpolečenské šaty značky Gizia si oblíbila i celá řada celebrit, autor: Gizia.czSpolečenské šaty značky Gizia si oblíbila i celá řada celebrit, autor: Gizia.czSpolečenské šaty překrásných barev a úchvatného střihu, autor: Gizia.czSpolečenské šaty překrásných barev a úchvatného střihu, autor: Gizia.cz

KLEINOD

Svatební šaty této značky patří k evropské špičce již 15 let a od roku 2007 si exkluzivní svatební módu můžete dopřát i v luxusním Svatebním domu Praha. Navštivte největší salon společenských šatů v Praze a vyberte si tu nejúchvatnější róbu přímo na vás. Klenoid vám zajistí svatbu snů, jelikož v jejich kolekci se budete cítit jedinečná a svá.

Svatební šaty z luxusního Svatebního domu Praha, autor: Kleinod.czSvatební šaty z luxusního Svatebního domu Praha, autor: Kleinod.czSvatební šaty, autor: Kleinod.czSvatební šaty, autor: Kleinod.czSvatební šaty prvotřídní kvality, autor: Kleinod.czSvatební šaty prvotřídní kvality, autor: Kleinod.czSvatební šaty neotřelého střihu, autor: Kleinod.czSvatební šaty neotřelého střihu, autor: Kleinod.cz

ROMANTIK PARIS

Sháníte kvalitní společenský oděv prvotřídních světových značek a návrhářů? Romantik Paris je volba přesně pro vás! Oslňte kolegy na prestižním večírku nebo se proměňte v princeznu z říše pohádek, aby na vaší svatbu nikdo nezapomněl desítky let. První zmínky o společnosti vznikly roku 1994, kdy byl otevřen první obchod na Starém Městě v Praze. V roce 2000 firma získala výhradní zastoupení značky Cymbeline Paris pro ČR a otevřela druhý obchod v Praze na Novém Městě ve firemním designu Cymbeline.

Svatební šaty prvotřídních světových značek a návrhářů, autor: romantikparis.czSvatební šaty prvotřídních světových značek a návrhářů, autor: romantikparis.czSvatební šaty značky Cymbeline Paris, autor: romantikparis.czSvatební šaty značky Cymbeline Paris, autor: romantikparis.czSpolečenské šaty, autor: romantikparis.czSpolečenské šaty, autor: romantikparis.czSvatební šaty jako pro princeznu, autor: romantikparis.czSvatební šaty jako pro princeznu, autor: romantikparis.cz

Be Beautiful

Pokud si pro své výjimečné příležitosti nechcete šaty půjčovat, Be Beautiful představuje kolekce Long and evening dresses, White and wedding dresses a Coctail and party dresses pro každou příležitost za příznivé ceny. V nákupním centru AZALKA vás přivítá příjemný perzonál a s vlastní pomocí vám vybere šaty přesně na míru. Všechny modely jsou zpracovány ve špičkové kvalitě a pro jejich výrobu jsou používány velmi kvalitní a luxusní materiály jako jsou ručně vyšívané tylové krajky, hedvábí, satény a tafty, ale i moderní syntetické materiály.

Interiér obchodu navozuje pocit luxusu a světového styluInteriér obchodu navozuje pocit luxusu a světového styluinternetové stránky nabízejí všechny modely dokonale nafocenyinternetové stránky nabízejí všechny modely dokonale nafoceny

Článek Luxusní šaty pro každý nezapomenutelný okamžik byl publikován 15. září 2011 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...