Dámské boty pro barevný podzim 2011

Tagy:  obuv, boty, balerínky, baleríny, lodičky, podzimní, podzim

Sponzorované odkazy:

Dámské boty pro barevný podzim 2011

Hurá, a jsou zpět! Můžete jásat, na podzim se do našich prodejen s obuví vrací lodičky s nízkým podpatkem. Ovšem pozor, vaše nohy se opticky neprodlouží tak jako u lodiček s jehlami nebo na platformách. Následujíc článek vás seznámí s tím, jaké boty budou letošní podzim IN, a navíc vám prozradíme, jak takové lodičky nosit, aby vám co nejvíc slušely.

Zpět do archívu

Sezóna vysokých podpatků, klínů a tzv. „mega“ platforem se pomalu ale jistě dostává do ústraní a mistři obuvníci opět oprašují již tolik milované a oblíbené nízké podpatky a lodičky. Šedesátá léta se letošní podzim opět vrací. Tato inspirující éra přinesla nejen kratší sukně, ale také nové tvary a styly obuvi.
Naprostým hitem se stanou vysoké kozačky z lesklých a vysoce kvalitních materiálů s hranatou špičkou a nízkým podpatkem.

60. léta se pomalu vrací60. léta se pomalu vrací

Jak nosit nízké podpatky?

Víte, jak elegantně nosit boty s nízkými podpatky? Nemusíte se bát toho, že vás čeká celková obměna šatníku. Zkuste si vybavit módní ikonu Jackie Kennedyovou – často byla k vidění v klasických kostýmcích a obyčejnými balerínami nebo lodičkami s nízkým podpatkem. Vždy vypadala naprosto dokonale. I např. Michelle Obamová se na veřejnosti prakticky v jiném obutí ani neukazuje. Boty působí velice elegantně a navíc jsou nesmírně pohodlné. Ale aby to nebylo zas až tak jednoduché, nízké podpatky mají i svá úskalí.
Je potřeba mít na paměti, že na rozdíl od jehlových podpatků tyto boty nikterak nohy neprodlouží a ani chodidla opticky nezmenší (právě naopak). Pokud nepatříte mezi ty ženy, které mají přirozeně dlouhá a štíhlá lýtka, nenoste je v kombinaci s delšími sukněmi. Naprostou jedničkou budete, pokud si lodičky s nízkým podpatkem obujete ke kalhotám se širokými nohavicemi.

Barevné balerínky, autor: jancovekBarevné balerínky, autor: jancovek

Pestrý výběr boty

Podzimní nákupy se opravdu blíží, a tak je potřeba se důkladně připravit a znát alespoň část módních trendů. To že budou kralovat balerínky a lodičky s nízkými podpatky už víme, ale stále jsme se nezmínili o tom, jaká barva bude ta pravá.
Boty jsou velmi důležitou součástí vašeho celkového outfitu. Proto dbejte na styl bot, barvu, design a i na to, jak vám boty padnou.
Hitem číslo jedna jsou ať už lodičky, kotníkové boty nebo nižší kozačky s jednoduchým designem, vyrobené z kvalitní kůže převážně v přírodních odstínech. Tak zdůrazníte eleganci, jednoduchost a celkovou jemnost.
Milovníci barevných a lehce extravagantních bot nemusí smutnit. I letošní podzim jim dává zelenou v barevných lodičkách. Nebojte se červené barvy, která vás letos zajisté nikdy nezklame.

Článek Dámské boty pro barevný podzim 2011 byl publikován 14. září 2011 v 12.30 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...