Dámské podzimní bundy pro rok 2011

Tagy:  bundy, podzimní bundy, kabáty, kabátky, podzim, červená, šátky, šály, kozačky, balerínky, podpatky

Sponzorované odkazy:

Dámské podzimní bundy pro rok 2011

Podzim se blíží a s ním i nové kolekce dámského podzimního oblečení. Přesněji řečeno nabídka podzimních bund a kabátů doslova praskají ve švech.

Podzimní bundy

Podzimní bundy jsou velice důležitou součástí oblečení, pokud nechcete prochladnout ba dokonce „zmrznout“. Podzimní počasí bývá často dost chladné, a proto je tento svršek doslova nepostradatelnou součástí našeho šatníku. Obchody už pomalu představují své kolekce 2011 a my vám je také pomalu představujeme.

Podzimní kabáty

Elegantní, originální a velice trendy … takové jsou letošní podzimní kabáty v různých barvách a designech. Zatímco bundy se hodí spíše k džínům nebo jiným kalhotám. Podzimní kabátky vypadají skvěle nejen ke kalhotám, ale také k podzimním šatům a sukním. Je jen na vás, jaký svršek zvolíte k vašemu celkovému outfitu.

Barevný podzim

Velice důležité je zvolit správnou barvu a ten pravý střih, který bude lahodit vaší postavě. I když je u kabátu velice oblíbená barva černá, letos budou převládat spíše pestřejší barvy. Zkuste např. červený kabát nebo hořčicově oranžový kabátek se zajímavým střihem. Tyto barvy vám nejen dodají šmrnc, ale navíc v nich opravdu zazáříte.
Při nákupu kvalitní podzimní bundy věnujte pozornost vaší velikosti. Pokud si vybíráte bundu, mějte na paměti, že v podzimních dnech většinou nosíte nějaký svetřík nebo mikinu. Myslete na to, aby vám bunda nebyla příliš velká (mohla byste působit jako věšák) nebo příliš malá. Proto vybírejte a zkoušejte, máte opravdu z čeho.

autor: stylecasterautor: stylecaster

Černá a červená

Sytě červená barva je to pravé! Tato barva sluší nejen tmavovláskám, ale i blondýnkám. Druhá barva, která snad nikdy nevyjde z módy je černá. Stačí si jen vybrat barvu, která vám víc ladí k vaší pleti a barvě vlasů.
Milovníci přírodních odstínů také letos přijdou na své. V obchodech se začínají objevovat bundičky v hnědých a khaki barvách.

Červená, malinová a rudá barva je IN, autor: lululemon athleticaČervená, malinová a rudá barva je IN, autor: lululemon athletica

Doplňky

Pokud se vám zdá vaše podzimní bunda příliš obyčejná, zkuste jí „ozdobit“ správným doplňkem. Mezi doplňky patří samozřejmě nejen kabelky, šály, čelenky a šátky, ale také boty.
Co se týče šátků a šálů zvolte raději barvu, která zvýrazní váš obličej. Nemělo by se stát, že by s vaší barvou pleti splýval.
Stejně tak jako minulý rok, tak i letos se budou nosit vysoké kozačky nebo kotníkové boty, pouze s tím rozdílem, že podpatky nebudou dosahovat maxi rozměrů, ale miniaturních výšek. Balerínky a lodičky s mini podpatkem jsou to pravé!

Černá barva – stálice v každém období, autor: IdhrenČerná barva – stálice v každém období, autor: Idhren

Článek Dámské podzimní bundy pro rok 2011 byl publikován 17. září 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...