V čem do bazénu? Jedině ve sportovních plavkách adidas

Tagy:  plavky, adidas, plavky do bazénu, jednodílné plavky, dvoudílné plavky, dámské plavky

Sponzorované odkazy:

V čem do bazénu? Jedině ve sportovních plavkách adidas

Léto sice skončilo, ale zase se nám otevřeli kryté bazény, kde se můžete blýsknout v nových sportovních plavkách adidas. V horkém období byly velmi oblíbené bikiny, a to proto, že jsme se nechtěly pařit v jednodílných plavkách a toužily jsme po bronzovém opálení co největší části těla.

V krytém bazénu jistě oceníte pohodlné plavky, ve kterých si můžete zaplavat bez obav, jestli vám někdy nesklouzávají nebo se nerozvazují. Z toho důvodu bych doporučila plavky adidas, ty jsou pro sport vyloženě dělané.

Jednodílné plavky adidas jsou jednoduché, pevné a kvalitní. Jelikož se jedná o oděv na sport, najdete na nich jen minimum ozdob a detailů, přesto jsou nanejvýše stylové. Od obyčejných jednodílných plavek se liší střihem a materiálem. Jak poznáte kvalitní plavky? Kvalitu určuje materiálové složení, vedle polyamidu nebo polyuretanu zde najdete také Lycru, Nylon, Elastan, Spandex nebo Coolmax.

Jednodílné plavky adidas

Jednodílné plavky adidasJednodílné plavky adidas

Klasické jednodílné plavky pro plavecký trénink i relaxaci. V zadní části je na zádech výkroj, který dává modelu šmrnc. Po stranách jsou růžové ornamenty a nechybí ani znak adidas, také v růžové barvě.

Důkaz, že i jednobarevné černé plavky můžou být zajímavé a stylové. Pouze pod hrudí je nenápadný ozdobný pás a také ramínka jsou lehce nevšední.

Milujete módní trendy a sport, pak jsou tyto plavky pro vás jako stvořené. To co je na jedné straně více odkryto, musí být na té druhé více zakryto – mluvím o větším dekoltu a mírném výkroji na bocích.

Dvoudílné plavky adidas

Dvoudílné plavky adidasDvoudílné plavky adidas

Dvoudílné plavky adidas se skládají, jak už název napovídá, ze dvou dílů. Horní díl tvoří podprsenka, která je pohodlná, neškrtí ani neškrábe zadním zapínáním. Spodní díl je také pohodlný, dostatečně elastický, bez zavazování po stranách.

Propracovaný design dvoudílných plavek adidas upoutá na první pohled. Trojúhelníkový horní díl se zapínáním za krkem dokonale pozvedne poprsí a spodní díl s dvojitým páskem lehce koresponduje s horními třemi pruhy, tolik typickými pro značku adidas.

Pokud máte ráda pozornost okolí, pak si určitě pořiďte tyto dvoudílné plavky adidas s antracitovým podkladem a fialovými detaily v podobě pruhů a značky adidas.

Zajímavost

Obdoba dvoudílných dámských plavek je známa od roku 1400 před naším letopočtem. Plavecký úbor byl používán pro atletické potřeby již ve starověku, v antickém Řecku. A kdy jsme si poprvé oblékly jednodílné plavky? To bylo až ve 20. století. Neuvěřitelné, vždy jsem si myslela, že tomu bylo naopak.

http://www.adidasmania.cz

Článek V čem do bazénu? Jedině ve sportovních plavkách adidas byl publikován 18. října 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...