Zimní bundy adidas – sportovní móda tak trochu jinak

Tagy:  Adidas, kolekce, společnost, sortiment, sport

Sponzorované odkazy:

Zimní bundy adidas – sportovní móda tak trochu jinak

Sportovní móda již není to, co bývala. Dříve jste do sportshopu zavítali s úmyslem pořídit si kvalitní šusťákovou soupravu na výlety, zakoupit nepromokavé botasky na odpolední ,,jogging" či rozmazlit svá dítka značkovou čepicí, kterou jim bude na lyžařském výcviku každý závidět. Avšak pro běžné denní oděvy jste zavítali k ověřeným značkám typu Kenvelo a New Yorker propagujícím neformální módu pro každý den. Doby se však radikálně změnily a když řeknete ,,sportovní styl" vybavíte si barevné a stylově střižené mikiny s kapucí, pohodlné trendy tenisky a v neposlední řadě zateplené péřové bundy v nejmodernějším provedení, jaké si jen dovedeme představit. Odhoďte předsudky ohledně sportovního image za hlavu, vyzujte se s nepohodlných podpatků a vrhněte se po hlavě do zimní kolekce adidas a vyberte si nejeden skvěle padnoucí model.

Bundy adidas se pomalu přizpůsobují moderním střihům, autor: beckenstyleBundy adidas se pomalu přizpůsobují moderním střihům, autor: beckenstyle

historie adidas

Značka adidas není žádným nováčkem na sportovním trhu, spíše naopak, řadí se k postarším veteránům, kteří mají na svém kontě nesčetně zkušenností a milionových zakázek pro ty nejznámější společnosti. Tvůrcem firmy je Adolf Dassler, který si jednoho teplého letního dne usmyslel založit vlastní kolekci obuvi. V menším městečku Herzogenaurach, kde mladík žil, byl všem obyvatelům pro smích a považován za pošetilého blázna. netrvalo však dlouho a mladý muž Německu dokázal, že se v něm mýlí a ve své zatím úspěšné práci hrdě pokračoval. V roce 1924 se k Adolfovi připojil jeho bratr Rudolf a společně tak začínali psát historii, dnes tak proslavené značky. Kdo by tenkrát jenom tušil, kam to bratři Dasslerové jen dotáhnou. Filosofií firmy se ve 20. létech 20. století stala tato kritéria: vytvořit výrobek dokonale padnoucí všem sportovcům, chránit jejich zdraví a obuv ušít natolik odolně, aby odolala všem venkovním vlivům a vydržela několik let. myslím, že můžeme s jistotou říci, že všechny tyto požadavky boty adidas stoprocentně splňují. Speciální obuv adidas, tehdy ještě pod názvem ,,Dassler" se prvně objevila na olympiádě v Amsterdamu v roce 1928. ve třicátých letech bratři rozšířili své působiště, přijali pár kvalifikovaných zaměstnanců a začali se zabývat i výrobou textilu.

Sportovní bunda adidas zahřeje, autor: lily009Sportovní bunda adidas zahřeje, autor: lily009

Bundy značky adidas

Bundy značky adidas jsou stejně tak, jako jiná vybavení, z těch nejkvalitnějších a nepromokavých materiálů. Pro outdoorovou módu představuje kolekci Gore-Tex Pro Shell, která díky unikátní membráně nepropustí jedinou kapičku vody a zároveň dokonale hřeje tělo. Po stranách se nacházejí ventilační otvory, které můžete rozepínat a zapínat dle libosti. K dostání je v nejrůznějších barevných kombinacích, nejčastější je však růžovofialová. Pro zcela ,,obyčejné" nošení se firma specializuje na zateplené péřové bundy, které svou kvalitou odpovídají outdoorovému vybavení a designem oděvu značek Guess a Tommy Hilfiger. Vlastní stylové kapuci, většinou s trendy kožešinou a jejich povrch bývá lesklý a jemný. nejpopulárnější je varianta černá či zlatavá.

Stylová bunda Adidas se zajímavým motivem, autor: freeshopforyouStylová bunda Adidas se zajímavým motivem, autor: freeshopforyou

Článek Zimní bundy adidas – sportovní móda tak trochu jinak byl publikován 8. listopadu 2011 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...