Hodinky Bentime – čas nové generace

Tagy:  Bentime, čas, společnost, kvalita, nápadinost, dobrá cena

Sponzorované odkazy:

Hodinky Bentime – čas nové generace

Čas hraje v našich životech velice podstatnou roli, bez které nelze normálně fungovat. Díky mobilním telefonům jsme si již zvykli na digitální displeje a všemožné upomínky a budíky nám připomenou kdy máme vstát, uvařit či nakoupit. Bez ručičkových hodinek se proto dnes hravě obejdeme, ale pro většinu lidí se staly synonymem stylu v podobě luxusního doplňku, jenž pozvedne každý model na vyšší úroveň. Na výběr máme ze široké škály celosvětových návrhářů od futuristického Stormu, přes žensky vyladěný Guess až po striktně funkční Omegu. Avšak slyšeli jste o značce Bentime?

Červené hodinky zajímavého tvaru pro mladé slečny, autor: bentimeČervené hodinky zajímavého tvaru pro mladé slečny, autor: bentimePánské hodinky s mnoha funkcemi, autor: bentimePánské hodinky s mnoha funkcemi, autor: bentimeSněhobílé hodinky elegantního stylu, autor: bentimeSněhobílé hodinky elegantního stylu, autor: bentime

Značka Bentime

Společnost o sobě dala vědět poměrně nedávno, čili v roce 1998, kdy na trh přivedla své nové a zároveň zcela první kolekce hodinek. Již před lety si firma získala na svou stranu množství nadšených zákazníků, kteří na osvětové kolekce nedají dopustit. Specializovaní designeři a módní talenti pravidelně prozkoumávají trh, aby mohly na svět přivést zcela nové a neokoukané trendy. Podnik si potrpí na nevšednost v kombinaci s nesmrtelnou elegancí a vkusem. Kolekce Bentime jsou natolik rozmanité, že by si jen bláhový ,,vybíravec“ nepřišel na své. Na prodejní pulty klenotnictví přináší desetitisíce kusů v zajímavých provedením a barevných variacích, které vás jen tak neomrzí a donutí vás svou sbírku obohatit o pár nových kousků. Vzhledem k tomu, že si firma vybírá jen ty nejkvalitnější a nejžádanější materiály, nemusíte se bát o životnost vašich hodinek. Přes všechna tato pozitiva se ceny ,,tikajícího“ doplňku pohybují v příjemných a dostupných cenách. Při zakoupení výrobku samozřejmě obdržíte právo na bezplatný servis, ten je vám k dispozici prakticky kdykoliv. Porouchá-li se vám aparát, schopný personál jej zdarma a ochotně opraví. Bentime o své vážené zákazníky pečuje s láskou a tou největší péčí. Svěřte se do rukou opravdového profesionála.
Kromě stylových a pestrých hodinek se poslední dobou značka rozšiřuje i o jiné drobnější doplňky. Na výběr máte ze široké škály náhradních řemínků, pokud vás tedy již vámi vybrané hodinky omrzely, nemusíte si nutně kupovat nové a ty starší dát do ,,šrotu“, pořiďte si nový originální řemínek, který vám přímo na prodejně asistenti vymění. Dalším sortimentem jsou inovativní přívěsky na klíče se zajímavou adaptací firemního loga či jiných symbolik. Klíčenka slouží jako vhodný dárek a nebo ozdobu vašich vlastních domovních klíčů.

zelený stroj času s velkým ciferníkem, autor: bentimezelený stroj času s velkým ciferníkem, autor: bentimeRužová nade vše…, autor: bentimeRužová nade vše…, autor: bentimeHodinky Bentime se zvláštním číslováním, autor: bentimeHodinky Bentime se zvláštním číslováním, autor: bentime

Článek Hodinky Bentime – čas nové generace byl publikován 11. listopadu 2011 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...