Hodinky Prim – elegance a kvalita v jednom

Tagy:  Prim, elegantní hodinky, zlaté hodinky, kvalita, luxus, tradice

Sponzorované odkazy:

Hodinky Prim – elegance a kvalita v jednom

Čas je neúprosný protivník, se kterým nelze snadno bojovat. Podle času se řídí nejenom každý den, ale i celý život. V kolik vstát, abychom přišli včas do práce, kdy vyrazit na zastávku, aby nám neujel autobus, kdy si pustit televizní noviny – to všechno a mnoho dalšího určuje čas. Abyste byli stále v obraze a věděli, co se kolem vás a hlavně v jakou dobu děje, pořiďte si kvalitní hodinky značky Prim, které vás svou přesností a krásným designem nikdy nezklamou.

Hodinky Prim dominují vysokou kvalitou, autor: primHodinky Prim dominují vysokou kvalitou, autor: prim

Po době, kdy na konci 90. let byla ukončena výroba hodinek, byla zakoupena v roce 2001 ochranná známka Prim. Postupně se téměř zapomenutá značka opět uvedla v život. Prim nyní vyrábí dostupné a kvalitní hodinky pro běžné nošení i společenské příležitosti, jako tomu bylo dlouhá léta v minulosti. Ve spolupráci s vynikajícími českými designéry a odborníky vznikají nové kolekce hodinek  v moderním designu i retro kolekce za využití nových technologií a materiálů. Modely „Primek" jsou navrhovány, kompletovány a testovány v České republice. Kvalita hodinek je dnes na špičkové úrovni, proto společnost v roce 2010, po předchozích náročných testech, získala certifikát kvality „CZECH MADE".

Elegantní

Elegantní jemné hodinky jsou vyrobeny z antialergického a velmi lehkého titanu, upraveného kartáčováním a kroužkem vyleštěným do vysokého lesku. Pod safírovým sklem naleznete číselník s vystouplými indexy a arabskými číslicemi, čas ukazují ručky částečně pokryté luminiscenční vrstvou. Náramek je upraven v kombinaci lesku a kartáčování, se sponou s boční pojistkou zamezující náhodné odepnutí. Tyto hodinky jsou dodávány v krabičce se záručním listem a návodem.

Pánské hodinky Prim, autor: primPánské hodinky Prim, autor: prim

Kožené

Pánské hodinky jsou vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli, kartáčované a vyleštěné do vysokého lesku, povrchově upravené technologií IPG, laděny jsou do zlatého odstínu. Pod minerálním sklem je vzorovaný číselník s vystouplými čísly. Velké datumové okénko je nezvykle umístěno na pozici 12 hod. Sekundová ručka je asymetricky umístěna na pozici 6 hod. Použitý řemínek je z kvalitní kůže s klasickou sponou.

Hodinky s koženým řemínkem, autor: primHodinky s koženým řemínkem, autor: prim

Zlaté

Zlaté dámské hodinky s jemným ,,slim“ řemínkem podtrhnou křehkost a půvab každé ženy či dívky. Pod minerálním sklem je lakovaný číselník s vystouplými čísly. Jemný náramek z ušlechtilé nerezové oceli je taktéž povrchově upraven technologií IPG. Nízká posuvná spona umožňuje rychlé nastavení délky náramku. Společenské hodinky se nejlépe vyjímají k elegantním šatům či kostýmku.

Elegantní zlaté dámské hodinky, autor: primElegantní zlaté dámské hodinky, autor: prim

Článek Hodinky Prim – elegance a kvalita v jednom byl publikován 9. února 2012 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...