Zlaté šperky jsou elegantní a luxusní

Tagy:  zlaté šperky, zlato, zlaté náramky, zlaté náhrdelníky, zlaté prsteny

Sponzorované odkazy:

Zlaté šperky jsou elegantní a luxusní

Zlaté šperky jsou symbolem bohatství, úspěchu a velkého respektu. Tento božský a cenný kov se své sofistikované a rafinované formě je vhodný pro každou příležitost. Další velkou výhodou je to, že na zlato je jen málokdo alergický.

zlaté šperkyzlaté šperky

Zlato je velmi přizpůsobivé, snese vedle sebe i jiné kovy, diamanty, perly, drahé kameny atd. Některé ženy se bojí začlenit zlaté klenoty do své šperkovnice, protože si myslí, že jsou příliš efektní. Zlaté šperky opravdu můžou zesilovat vzhled, upoutávat pozornost, ale tím jen utvářejí luxusní styl. Méně je mnohdy více, a proto by se ve šperkovnici by se měly v základu blýskat jemné a jednoduché zlaté náušnice, prsteny a řetízky. Tyto zlaté doplňky se dají nosit takřka kamkoliv, protože jsou jednoduché a elegantní.

ZlatoZlato

Stříbro a zlato

Bojíte se kombinovat zlato a stříbro? Nemusíte, protože tyto dva materiály spolu vypadají velice vkusně. Vyzkoušejte zlaté a stříbrné náramky nebo stupňovité zlaté a stříbrné náhrdelníky.

Žluté a bílé zlato

Zlaté náramkyZlaté náramky

Pokud máte rády stříbro, určitě si zamilujete i bílé zlato, protože je stříbru velmi podobné, proto mnoho lidí až k nerozeznání. Vy však rozdíl určitě zjistíte, a to přinejmenším u pokladny, cena bílého zlata je mnohem vyšší než cena stříbra. Výběr barvy zlata může být ovlivněn také tónem vaší pleti.

Žluté zlato

Žluté zlato – kombinace 1Žluté zlato – kombinace 1 Žluté zlato – kombinace 2Žluté zlato – kombinace 2 Žluté zlato – kombinace 3Žluté zlato – kombinace 3

Přes den si můžete vzít zlatý prsten, řetízek, úzké náramek, jednoduché hodinky. Se žlutým zlatem to nikdy nepřehánějte a nenoste příliš zlata najednou. Zlaté šperky vypadají báječně s džíny, například zlaté náramky ze žlutého zlata a tmavé slim stíny s lodičkami na vysokém podpatku. Na večerní akce si můžete dovolit i masivnější zlaté šperky. Žluté zlato lze kombinovat s hnědou, černou, burgundskou a pomerančovou barvou.

Bílé zlato

Bílé zlato – kombinace 1Bílé zlato – kombinace 1 Bílé zlato – kombinace 2Bílé zlato – kombinace 2 Bílé zlato – kombinace 3Bílé zlato – kombinace 3

Bílé zlato je ležérní, moderní a univerzální. Jeho kombinování je velmi snadné a uvolněné. Bílé zlato můžete během dne kombinovat se všemi barvami, nejlépe vypadá vedle purpurové, žluté a modré. Bílé zlato je možné nosit s černými koženými bundami nebo legínami pro elegantní motorkářský styl. Večer zkombinujte bílé zlato s flitry a dalšími kovy.

Zlato a materiál

Zlato může doplnit samet, bavlnu, satén, hedvábí nebo pleteninu.

Správná a pravidelná péče o zlato bude ku prospěchu Vám oběma, nejen že se šperky budou krásně lesknout, ale také mnohem déle se udrží jejich kvalita.

Článek Zlaté šperky jsou elegantní a luxusní byl publikován 20. února 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...