Módní peklo

Tagy:  móda, oblečení, ulice, modní, peklo, outfit, out, in

Sponzorované odkazy:

Módní peklo

Stalo se vám, že jste na cestě z práce viděli takový „model“ nad kterým vám jen rozum stál? Setkali jste se se zvláštním módním úletem? Pokud ano, vítejte v módním pekle.

Blog

Pokud si zadáte do vyhledavače název „módní peklo“, objeví se vám hned několik stránek s opravdu zajímavým čtením a upoutávajícími příspěvky. Když jsem prvně rozklikla na stránkách modnipeklo.cz do očí bijící obrázek, nestačila jsem se divit. Dovoluji si říci, že některé články a fotografie jsou velice zajímavé, ale zhruba 50% je opravdu něco šíleného. Co si na sebe lidi dokážou obléknout je někdy až zarážející. Na blogu modnipeklo.cz se řeší a probírají módní přešlapy a úlety Čechů kritickou a vtipnou formou.

Fashion blog

Zakladatelka svého blogu módní peklo se nebojí žhavé kritiky a otevřeného komentování nevkusu v ulicích našich měst. Cílem blogu je zejména upozornit na hlavní problémy oblékání. Blog je bohatý na opravdu chutné fotografie, jízlivé texty apod. Češi mají kritiku rádi, takže se nebojí zapojovat do diskuzí a také přispívat módními přešlapy.

Látky, střihy, kvalita

V článcích se dozvíte nejen, jaké barvy jsou OUT, ale také jaká látka nebo střih k sobě opravdu nejde. V módním pekle nejde pouze o kritiku, ale také o jakousi „pomoc“ při výběru moderních outfitů, jejich kombinování apod. Autorka tohoto blogu se domnívá, že Češi jsou takový „řešitelé“. I já jí dávám za pravdu. Rádi kritizují a řeší problémy typu, co si o nich řekne kamarádka a ostatní, jestli na sebe neupoutají pozornost, zdali se kabelka hodí k celkovému outfitu apod. Nejčastější otázka žen je: „Jak v tom vypadám? Sluší mi to?“ Možná bychom měli povolit na uzdě a trochu se uvolnit, odvážit a obléknout se hlavně pohodlně. Zkuste to i vy, zapomeňte na přehnanou péči a „naškrobenost“. Vtáhněte do šatníku trochu uvolnění a fantazie.

Vosí hnízdo

Víte, co bylo hlavní a původní myšlenkou založení blogu Módní peklo? Samozřejmě trošku šťouchnout do vosího hnízda a čekat, co se stane. Reakce lidí je opravdu zajímavá. Někteří se doslova chytí do vlastních sítí a jiní např. opravdu přemýšlejí nad stylem, módou, nápadem atpod. Nejdůležitější je, o jakou kritiku se jedná. Z přečtených článků je jasné, že snad žádný kritik nebyl proti existenci Módního pekla, i když se někdy objeví až vulgární výrazy, proč se řeší dané oblečení atd.

Podívejte se kolem sebe a zkuste přispět „kritikou“ i Vy. Zamyslete se nad vaším outfitem, celkovým outfitem vaší kamarádky a seznamte nás s ním. Jakou módu nechápete a která je vám naopak velice blízká?

Článek Módní peklo byl publikován 29. dubna 2012 v 21.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...