Trendy šperky – vdechněte svému šatníku trochu extravagance

Tagy:  trendy šperky, originální šperky, náušnice, náhrdelník, náramek, hodinky, móda, doplňky, oblečení

Sponzorované odkazy:

Trendy šperky – vdechněte svému šatníku trochu extravagance

Snad každá žena si od pradávna potrpí na nejrůznější doplňky, bižuterii, ale také na drahé šperky a několik tisíc korun. Každodenní a na první pohled ničím zajímavý outfit se v kombinaci s překrásným a originálním šperkem rázem promění v módní výstřelek. Pokud i vy patříte k ženám, které již deset let nosí jeden a ten samý řetízek a slovo náramek je pro ně tabu, zkuste se trochu odvázat a svou, doposud prázdnotou zející šperkovnici doplňte o skvostné kousky, které vám bude závidět nejedna žena.

Jedinečný náramek

stříbro je stále v módě a skvěle se vyjímá v podobě luxusního náramku. Zapomeňte však na klasické, jednoduché modely, pořiďte si originální kousek ozdobený skvostnými přívěsky. Náramek s přívěsy  z ušlechtilých vysoce legovaných vzácných kovů s vysokou mírou oděrovzdornosti se hodí takřka ke každému modelu. Chcete jít za dámu? Dobře, avšak nezapomeňte na tento náramek. Chystáte se na nákupy? Opět si jej vezměte a užívejte si závistivé pohledy okolních dam. Materiál má díky své pevnosti lepší vlastnosti než stříbro, které je velmi měkké, barva odpovídá bílému zlatu. Pořiďte si tento dokonalý kousek a alespoň jednou buďte za hvězdu.

Jednoduchý náramek s přívesky pro každodenní nošení, autor: kamaroJednoduchý náramek s přívesky pro každodenní nošení, autor: kamaro

Dechberoucí hodinky

Kdo říká, že trendy šperky mohou být jen náušnice, náramky a řetízky. Hodinky jsou tím největším módním výstřelkem vůbec. Pořiďte si takové, jenž jsou bohatě zdobeny krystaly s překrásnými detaily a obohaceny o moderní pásek se zvířecím motivem. Kvalitní strojek značky Quartz z dovozu z USA vám zaručí několikaletou životnost. Hodinky jsou nejenom originální a trendy, ale také voděodolné.

Extravagantní hodinky pro odvážné ženy, autor: modnitrendyExtravagantní hodinky pro odvážné ženy, autor: modnitrendy

Indiánský náhrdelník

Trendem posledních několika let jsou šperky s určitým motivem etnik a nározdností. Šaty japonských vzorů, trika s americkou vlajkou a v neposlední řadě indiánské šperky. Pořiďte si unikátní, objemný náhrdelník dle vzoru starých, indiánských šperků. S tímto výrazným doplňkem můžete hravě zaujmout pozici modelky v časopisu Elle či Vogue.

Pořiďte si indiánský náhrdelník dle poslední módy, autor: spackdesignPořiďte si indiánský náhrdelník dle poslední módy, autor: spackdesign

Pírkové náušnice

Ohromný boom letošního jara a léta zaznamenaly pírkové náušnice. Zakoupit je můžete prakticky ve všech módních obchodech od H&M až po Orsay a to za velice příjemné ceny. Zapomeňte však na klasické bílé a černé kombinace. Vsaďte na okázalost a vyberte si svítivě žluté, tyrkysové a nebo sytě růžové. Své investice rozhodně nebudete litovat.

Pírkové náušnice jsou hitem léta, autor: emily dortonPírkové náušnice jsou hitem léta, autor: emily dorton

Článek Trendy šperky – vdechněte svému šatníku trochu extravagance byl publikován 7. července 2012 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...