Kotníčkové boty adidas pro celý rok

Tagy:  boty, obuv, kotníčkové boty, boty adidas

Sponzorované odkazy:

Kotníčkové boty adidas pro celý rok

Značku Adidas zná snad každý z nás. Pod tímto pojmem si představíme sportovní módu, která je nejenom stylová, ale také velice pohodlná a kvalitní. Obuv značky Adidas jde s posledními trendy a spousty z nich sama vytváří. Kromě faktu, že jsou velmi originální a každý je ihned pozná, vydrží vám i několik let, proto se investice do kůže a značky vyplatí.

Černá obuv je naprostou klasikou a vlastnit by ji měl opravdu každý. V kotníčkových botaskách černé barvy můžete vyrazit jenom tak do města, na procházku, ale také do školy. Díky polstrování vás ani po několika hodinách únavné chůze nebudou bolet chodidla. Pakliže příliš neholdujete tkaničkám, vsaďte na osvědčené suché zipy, díky nimž se obujete za několik málo sekund.

Jednoduché černé ,,adidasky", autor: polyvoreJednoduché černé ,,adidasky", autor: polyvoreČerná klasika se suchým zipem, autor: polyvoreČerná klasika se suchým zipem, autor: polyvore

S blížící se zimou nesmíme zapomenout ani na chladné počasí a případné mrazy. Pravděpodobně znáte lidi, kterí na pohodlné botasky nedají dopustit a nezují je za žádných okolností. Aby vám nebyla zima, pořiďte si stylové semišové kotníčkovky v béžové barvě s jemným bílým kožíškem uvnitř, který vaše nohy krásně zahřeje. Skvělou volbou jsou i červené botasky v lesklejším materiálu s výrazným, bílým ,,jazykem“, tkaničkami a klasickým adidas logem s proužky. Barevné boty jsou úžasné, ale bohužel je nemůžete kombinovat se všemi barvami, proto je dobré míti v záloze i bílou nebo černou klasiku.

I v zimě s adidaskami můžete počítat, autor: polyvoreI v zimě s adidaskami můžete počítat, autor: polyvoreČervená varianta je crazy, autor: polyvoreČervená varianta je crazy, autor: polyvore

Pokud jste si zvykli nosit klasické conversky nebo jednoduché tenisky s tkaničkami a jednoduchým tvarem, zapomeňte na nekvalitní variantu za pár korun, která nic nevydrží, adidas vám nabízí i tento druh obuvi, kterým budete rozhodně nadšeni.

Klasické tenisky pro každý den, autor: polyvoreKlasické tenisky pro každý den, autor: polyvore

Na sport nedáte dopustit? Pak jsou tu sportovní kotníčkové botasky v bílém provedení ideální na aerobick, tanec, běh, ale také jiné sportovní aktivity, během kterých musí být vaše nohy v pohodlí a bezpečí.

Nezapomeňte na sport, autor: polyvoreNezapomeňte na sport, autor: polyvore

K jednotlivým variantám botasek adidas v obchodech pořídíte samozřejmě i teplákové soupravy, bundy, trika, kalhoty, ale také kabelky a tašky přes ramena, které spolu s obuví tvoří dokonalý módní doplněk.

Článek Kotníčkové boty adidas pro celý rok byl publikován 20. října 2012 v 15.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...