Doporučení na nákup lyžařských brýlí a helmy

Tagy:  brýle, helmy, lyžování, lyže, snowboard, zimní sporty, sportovní brýle, bezpečnost, hlava, přilba

Doporučení na nákup lyžařských brýlí a helmy

Zima a sníh jsou tady, a všichni nadšenci zimních sportů mi dají jistě za pravdu, že už přemýšleli nad tím, kam vyrazí letos na lyže a jaký lyžařský outfitu zvolí. Opravdovým fanouškům zimních sportů pak také určitě není lhostejné, co mají na sobě a právě jim je určeno nejen kvalitní lyžarské oblečení, ale také sportovní lyžařské brýle a helmy, o kterých bude v následujích řádcích řeč.

Sportovní brýle

Sportovní brýle jsou nezbytná ochranná pomůcka pro outdoorové aktivity, ale také moderní záležitost. Ne vždy vyjde počasí tak, jak bychom si přáli a husté sněžení nebo mlha dokážou nemile pobyt na sjezdovce znepříjemnit. Mezi brýlemi na lyže a snowboard najdeme mnoho rozdílů, ale v základě se liší počtem skel v hledí a schopností ventilovat. Dalším faktorem výběru brýlí je barva hledí, která závisí hlavně na podmínkách, při kterých se brýle budou používat.

Pánské a dámské brýle

Sportovní brýle na zimu jsou k dostání nejen pro dámy, ale také pro pány a děti. Lyžařské brýle pro rok 2012 jsou nejen moderní, kvalitní, designové ale také 100% chrání naše oči před UV paprsky. Ať už jste se rozhodli lyžovat v Čechách anebo v Alpách, myslete na ochranu Vašich očí. Samozřejmě je můžete využít nejen k lyžování, ale také ke snowboardingu. Snowboardové brýle jsou letošní rok opravdu moderní a máte z čeho vybírat. Když zasvítí sluníčko na sníh, je sluneční svit natolik intenzivní, že jediné řešení, které vám pomůže, jsou kvalitní brýle. Ovšem lyžařské brýle vám pomohou také v případě, když počasí nepřeje a je pod mrakem. Pomohou vám doslova rozjasnit sjezdovku a bude se vám tak mnohem lépe lyžovat.
Dámy mohou vyzkoušet např. značku Relax Felt, pánové ocení lyžařské brýle Relax Snowflake a mnoho dalších. K dostání jsou v různých tvarech a designech. Vybrat si můžete od klasických černých, až po neonové odstíny. Brýle na lyže jsou nutností, jakmile se zhorší počasí, je mlha, nebo sněží či fouká.

Helmy

Helmy jsou na hory opravdu nezbytné. Využijete je nejen při lyžování, ale také snowboardování. Dostupné jsou jak pro dospělé, tak i pro děti. Dbejte na vaši bezpečnost a bezpečnost vašich dětí, pořiďte si kvalitní helmu. Lyžařské helmy v e-shopu maniashop.cz jsou z konstrukce ABS, které se postarají o maximální ochranu hlavy. Díky nastavení a upravování velikosti obvodu snadno přizpůsobíte helmu vaší hlavě. Nosit přilby není zatím povinné, ale určitě jejich použití doporučujeme pro všechny lyžaře a snowboardisty. V našem e-shopu najdete např. značky R2 a Relax.

Zimní radovánky

Pro bezpečnou jízdu na svahu, bezstarostné užívání, ale i image. Prohlédnětě si širokou nabídku lyžařských helem (přileb) a kvalitních brýlí.

Článek Doporučení na nákup lyžařských brýlí a helmy byl publikován 21. listopadu 2012 v 16.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...