Černé šaty – nezbytnost každé ženy

Tagy:  černé šaty, krajka, ples, schůzka, společenská akce, oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy:

Černé šaty – nezbytnost každé ženy

Existují druhy oděvů a doplňků, které zkrátka v žádném šatníku nesmí chybět. Stejně tak, jako každý muž musí vlastnit alespoň jeden lepší oblek pro slavnostní příležitosti, každá žena musí mít černé koktejlové šaty či společenský oděv hodící se jak na pracovní pohovor, tak na ples. Nechte se inspirovat a oživte svůj šatník o nejnovější kousky s přehlídkových mol.

Co takhle krajka?

Krajka se v posledních měsících opět dostala do popředí a nejeden módní návrhář ji prosazuje. Zapomeňte pro jednou na krajkové spodní prádlo a raději se zaměřte na rafinované pouzdrové šaty, které využijete jak do kanceláře, tak na večeři s přítelem. Krajka je zkrátka v kurzu, tak proč ji nevyzkoušet?

Krajka je opět in, autor: jades24Krajka je opět in, autor: jades24

Sexy mini

Plesová sezóna je za rohem a proto byste měly pomalu myslet, v čem se ve společnosti předvedete letos. Černé šaty jsou nesmrtelnou klasikou a vy v nich můžete vypadat neodolatelně a sexy. Co říkáte na přiléhavé mini na jednou rameno s jemnými kamínky? Doplnit je můžete jednoduchým psaníčkem, vysokými jehlami a nikdo vás rozhodně nepřehlédne.

Šaty přes jedno rameno jsou sexy, autor: janenormancoukŠaty přes jedno rameno jsou sexy, autor: janenormancouk

Pro každou příležitost

Musíte se nečekaně dostavit na pohovor, čeká vás pracovní schůzka nebo jiná akce, na které musíte být za elegantně oděnou dámu? Pak vám rozhodně nesmí chybět tyto jednoduché šaty se zajímavým řasením. V kombinaci s výraznějšími doplňky budete rafinovaná a jednoduše neodolatelná.

Šaty pro každou příležitost, autor: veryeickhoffŠaty pro každou příležitost, autor: veryeickhoff

Láska na první pohled

Každá žena chce na první schůzce udělat ten nejlepší dojem a zanechat ve svém ctiteli bušící srdce a podlomená kolena. Pakliže na rande zvolíte právě tyto jemné šaty obepínající štíhlé tělo, v žádném případě neodejdete se zklamaným výrazem.

Hurá na schůzkusnů!, autor: theoutnetcomHurá na schůzkusnů!, autor: theoutnetcom

Článek Černé šaty – nezbytnost každé ženy byl publikován 1. ledna 2013 v 22.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...