Kabelky Armani – luxus za dostupnou cenu

Tagy:  kabelky, kabelky armani, móda, styl, značka, oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy:

Kabelky Armani – luxus za dostupnou cenu

I když spousta žen tvrdí, že si na módu a vše s ní spojené dvakrát nepotrpí, jedno je jisté. Jakmile se objeví v luxusním butiku, který doslova překypuje nádhernými kousky z posledních kolekcí, jen těžko může odolat. Problém však tví v tom, že ne každý si může dovolit Chanel, Dior, Gucci nebo věhlasný Louise Vuitton, který je díky typickým kabelkám prototypem přepychu. Pakliže nemáte zbytečných dvacet tisíc, které byste mohly investovat do kabelky, pak vás jistě potěší fakt, že existuje luxus za dostupnou cenu, jeho jméno zní Armani.

Emporio Armani je značka, kterou pravděpodobně není třeba nijak zvlášť představovat. Pokud se o módu alespoň trochu zajímáte, pak jste o ni slyšeli a v případě, že jde mimo vás, jistě jste zahlédli bilboard či reklamu v médiích. Armani je zkrátka znám po celém světě, o čemž svědčí i množství 500ti butiků ve 46 zemích planety. Značka je známá pro své kvalitní modely z vybraných materiálů, pyšní se vždy typickým logem a nabídnout vám může smyslné kolekce spodního prádla, propracovaných džínů, luxusních doplňků a v neposlední řadě kabelky, o kterých dnes bude řeč.

Kabelky Armani vládnou světu

Kdo nemá kabelku Armani, jakoby nebyl. U nás je značka sice známá, ovšem kdybyste se vydali jižněji, konkrétně do Itálie, teprve tam byste poznaly, co je Armani vlastně zač. Jeho kolekce zdobí spousty výloh a málo která dívka nebo žena by s klidným srdcem řekla, že alespoň jeden kousek nevlastní. Kabelky Armani jsou vkusné, stylové, dle posledních trendů, praktické a k tomu všemu i cenově dostupné.

Klasická ,,plastovka“

Kabelky z plastu jsou out? Pokud jste se i vy ztotožňovaly s tímto názorem, pak vás z omylu jistě vyvedla monstrózní kolekce právě značky Emporio Armani, která přišla s kolekcí plastových kabelek všech možných barev. Taška je praktická svou velikostí, obsahuje spoustu úložného prostoru a pořídíte ji okolo 5ti tisíc korun, což je částka, kterou lze určitě naspořit.

Lesklé kabelky jsou hitem, autor: flannelsfashioncomLesklé kabelky jsou hitem, autor: flannelsfashioncomPlastovou kabelku pořídíte okolo 5ti tisíc korun, autor: vanmildertcomPlastovou kabelku pořídíte okolo 5ti tisíc korun, autor: vanmildertcom

Chlupatá zima

Armani je praktický a stylový v jednom, dokonce i v zimě. Na trh přichází s kolekcí chlupatých kabelek, které zahřejí již na první pohled. Pořiďte si k nim kozačky s kožešinou a rázem máte na světě neodolatelný ,,look“.

Chlupatá kabelka je na zimu ideální, autor: pret-a-beautecomChlupatá kabelka je na zimu ideální, autor: pret-a-beautecom

Další atraktivní kousky

Pokud toužíte po něčem méně nápadném, co je vhodné pro každodenní použití a nebo hledáte luxusní psaníčko na ples, ze široké škály kabelek Armani si jistě vyberete.

Černá klasika Armani, autor: couture.zapposcomČerná klasika Armani, autor: couture.zapposcomPotisk všude, kam se podíváte, autor: couture.zapposcomPotisk všude, kam se podíváte, autor: couture.zapposcomArmani psaníčko nejen na ples, autor: psychecoukArmani psaníčko nejen na ples, autor: psychecouk

Článek Kabelky Armani – luxus za dostupnou cenu byl publikován 19. ledna 2013 v 16.00 v rubrice Doplňky, Značky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...