Plesová sezóna právě vrcholí

Tagy:  šaty, ples, plesová sezóna, koktejlové šaty, formální šaty, společenské šaty, neformální šaty, party šaty, slevomat.cz

Sponzorované odkazy:

Plesová sezóna právě vrcholí

Plesová sezóna je v plném proudu. Pro někoho tento termín představuje závěrečné taneční a pro ostatní čas na slavnostní zábavu. Víte, jaké šaty jsou pro letošní sezónu 2012/2013 in? Pojďme se společně seznámit, jaké šaty jsou letošní rok ty pravé!

Jednoduchost

Už máte ty správné plesové šaty, botičky, doplňky a kabelku? Uvažujete o účesu, umělých řasách, gelových nehtech, make-upu apod., ale stále nevíte, které šaty jsou ty pravé, aby vám dokonale ladily s vaším celkovým outfitem? Doplňky a jejich sladění s šaty musí mít určitý řád. Někdy se stává, že slečny a dámy koupí dokonalé šaty, ale naprosto je znehodnotí příšernými boty nebo nevhodným psaníčkem. Neustále si opakujte: „V jednoduchosti je krása!“

Společenské růžové dlouhé šaty s flitrySpolečenské růžové dlouhé šaty s flitry

Slavnostní událost

Ples je slavnostní událost, to znamená, že i správně zvolený materiál šatů hraje důležitou roli. Plesové šaty by měly být z materiálů jako satén, šifon, krajka apod.
Pokud chcete vypadat elegantně a zároveň na sebe lehce upoutat pozornost, vyberte si šaty v e-shopu stylomat.cz. Stačí, když budete znát svou velikost a budete mít představu, jak by asi ty vaše vysněné šaty měly vypadat. I v obyčejných černých šatech s výraznými detaily dokážete okouzlit. Další barvy, které letošní sezónu vypadají skvěle, jsou tmavě modrá, fialová, zelená, růžová, červená apod.

Stylomat.cz

Internetový obchod stylomat.cz nabízí mimo jiné překrásné plesové a společenské šaty, ale i party šaty a tolik oblíbené koktejlky. Pokud chcete vypadat sexy, nepřežeňte to s délkou šat. Příliš krátké šaty a velké výstřihy ne vždy vypadají přitažlivě.
Jestliže patříte mezi ženy, které stále nemají ve svém šatníku alespoň jedny plesové šaty, na nic nečekejte a pořiďte si je. Jistě mi dáte za pravdu, že po celý rok se najde příležitost, kdy si šaty můžete obléknout. Podtrhněte váš půvab a vyzvedněte vaše hodnoty v elegantních, formálních plesových a společenských šatech.

Společenské modré dlouhé šaty s přezkouSpolečenské modré dlouhé šaty s přezkou
Společenské černé dlouhé šaty s kamínkySpolečenské černé dlouhé šaty s kamínky

Koktejlky nebo party šaty?

Chystáte se na party? Unavují vás džíny, legíny, tuniky a sukně? Není nic lepšího než vyzkoušet něco modernějšího a stylovějšího. Sáhněte po koktejlových šatech nebo neformální party šaty. Víte, jaký je rozdíl mezi koktejlkami a party šaty? Je to jednoduché. Koktejlové šaty jsou formálnější, kdežto party šaty jsou neformální a můžete si je obléknout např. i na diskotéku.
Pohodlně se usaďte a na internetových stránkách Slevomat.cz si vyberte formální nebo neformální šaty, kterými upoutáte pozornost při každé příležitosti!

Béžové koktejlky s efektním skládáním a opaskemBéžové koktejlky s efektním skládáním a opaskem
Dámské béžové šaty s korálkovou ozdobouDámské béžové šaty s korálkovou ozdobou
Společenské červené řasené minišaty s kamenySpolečenské červené řasené minišaty s kameny

Článek Plesová sezóna právě vrcholí byl publikován 25. ledna 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...