Plavky pro letošní rok 2013

Tagy:  plavky, dámské plavky, dvoudílné plavky, jednodílní plavky, Dianka.cz, krasnepradlo.cz, monokiny, sexy plavky, bikiny

Plavky pro letošní rok 2013

Říkáte si, že je ještě čas myslet na to, jaké plavky si letošní léto oblečete? Plavky jsou opravdu důležitou a nezbytnou součástí každého šatníku. Nemusíte si je oblékat pouze v horkých letních dnech, ale také v zimě, kdy si můžete jít zaplavat do aquaparku nebo jet na bezvadný víkend do Tropical Islandu. Pojďme se společně seznámit s letošní kolekcí plavek, která opravdu stojí za to.

Plavky 2013

Plavky nejen zakryjí drobné nedostatky na vaší postavě, ale také umí vyzdvihnout ženskost. Vybírejte takové plavky, které sluší právě vám. Každá sezóna s sebou přináší změny a nejinak je to i u letošního roku. Tento rok je doslova úchvatný a máte z čeho vybírat. Máte možnost vybrat dámské plavky v nejrůznějších velikostech, tvarech, materiálech a designech.
Rok 2013 dává zelenou jak jednodílným, tak i dvoudílným plavkám.

Sexy plavky

Dámské plavky by měly splňovat hned několik zásadních pravidel. Pokud si budete plavky kupovat, myslete na to, že na prvním místě musí být jejich pohodlí a teprve potom vzhled. Jistě mi dáte za pravdu, že o číslo menší plavky ve vás budou vzbuzovat spíše nejistotu než komfort.
Mladší generace zajisté ocení pastelové a výrazné barvy, které hned na první pohled upoutají pozornost. Odvážnější dámy mohou např. zvolit plavky ve stylu fotbalového míče. Tyto plavky zaujmou nejen fotbalisty.

Jednodílné plavky

Plavky jednodílné sluší jak štíhlým postavám, tak i boubelkám. Elegantní monokiny (jednodílné plavky) se dělí hned do několika skupin – sportovní, elegantní, praktické, originální … takto bychom mohli pokračovat dál. Není nic jednoduššího, než se s kolekcí jednodílných plavek seznámit. Dokonalý střih, 100% komfort, kvalitní materiál, který se postará o to, aby vaše plavky rychle schly, úžasný design a perfektní provedení, přesně takové jsou letošní plavky pro rok 2013.

Co na ně říkáte?

Plavky se vzorem

Stejně jako loňský rok, tak i ten letošní si můžete léto užívat ve dvoudílných plavkách s různými motivy. Opravdu nádherné kousky bikin za skvělé ceny najdete např. na internetových stránkách www.krasnepradlo.cz nebo Dianka.cz. V těchto e-shopech si můžete vybrat plavky přesně vašich představ. Naleznete zde nespočet různých velikostí, tvarů a značek jako jsou např. Verano, Feba, Chilirose, Donna, Axami, Rami, WInner, Obsessive, She, Esotiq a nebo Ocean.

Pokud stále nemáte vybráno, pohodlně se usaďte a prohlídněte si letošní kolekci plavek, určitě i Vy najdete ty pravé právě pro Vás.

Článek Plavky pro letošní rok 2013 byl publikován 27. ledna 2013 v 22.45 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...