Levné svatební šaty – krásná i za pár korun

Tagy:  svatební šaty, oblečení, dámské oblečení, nákupy, móda

Sponzorované odkazy:

Levné svatební šaty – krásná i za pár korun

Svatba je událostí, na kterou se většina žen těší již od útlého dětství a pravděpodobně není nic, co by plánovala více. Zpočátku se vidí po boku Pepíka ze školky či prince s oblíbené pohádky, později je nahradí první školní láska, následně pár teenagerovských vztahů a pak konečně ten jediný, ten pravý, pan dokonalý, vedle kterého chce dotyčná zestárnout. Je tedy samozřejmé, že právě v tento posvátný den, chce každá nevěsta zářit štěstím, okouzlit ihned po příchodu do místnosti a zkrátka vypadat naprosto dokonale. Svatba je ale velmi nákladou záležitostí a jak to tak s módou bývá, obvykle se nejdražší položkou stan právě krása nevěsty. Luxusní doplňky, jedinečné střevíčky a v neposlední řadě dech beroucí šaty. Nevyhazujte zbytečně peníze za značkovou róbu a raději si pořiďte krásné svatební šaty za pár tisíc, které možná v budoucích letech ještě využijete.

Rozbijte tradice

Tradice říkají, že nevěsta má být vždy v bílém a samozřejmě s co nejdelší délkou. Uvědomte si ale, že žijete v 21. století, které rozhodně nelpí na pravidlech a zásadách, nebojte se proto sáhnout po výrazně kratší variantě například v módním lososovém odstínu, který je romantický a pro svatbu jako stvořený. Tyto šaty pořídíte za 2100 korun a můžete je nosit i na plesy či jiné společenské akce. Proč byste nemyslela chytře a ekonomicky i v otázkách svatby?

Lososová je módním hitem, autor: jcrewLososová je módním hitem, autor: jcrew

Vsaďte na konfekci

V obchodních centrech se pohybujete neustále a zavítáte do nich vždy, když potřebujte novou bundu, boty či jen tak dostanete chuť provětrat peněženku. Jakmile se tedy jedná o svatbu, automaticky volíte luxusnější salóny předražené půjčovny. Kdo ale tvrdí, že klasická konfekce nemá má horší zboží než majitelé specializovaných salonů? V běžných obchodech mnohdy narazíte na velmi atraktivní kousky a to za několikanásobně nižší ceny. Například tyto jednoduché bílé šaty ve stylu antiky vám poskytne obchod newlook a to za krásných 4200 korun, což se rozhodně vyplatí!

Šaty z klasické konfekce, autor: newlookŠaty z klasické konfekce, autor: newlook

Svěřte se švadleně

Než si svatební šaty půjčovat v předraženém salonu, rozhodně se více vyplatí navštívit švadlenu a nechat si ušít šaty přesně dle vašich představ a vám na míru. Buď si necháte odborně poradit, jaký střih a materiál bude lichotit vaší postavě a jaké doplňky a aplikace zvolit a nebo přijdete s vlastním návrhem nebo obrázkem a švadlena se přizpůsobí vašemu přání. Šaty vám brzy budou říkat pane a přesto vás stále vyjdou levněji, než zapůjčení.

Šaty na míru pomocí švadleny, autor: houseoffraserŠaty na míru pomocí švadleny, autor: houseoffraser

Článek Levné svatební šaty – krásná i za pár korun byl publikován 16. dubna 2013 v 12.00 v rubrice Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...