Džínové bundy jako hit jara 2013

Tagy:  bunda, džínové bundy, oblečení, trendy, móda, nakupování, džínovina, barvy, denim

Sponzorované odkazy:

Džínové bundy jako hit jara 2013

Džínovina je trend, který pravděpodobně nikdy nevyjde z módy. Jeho popularita je patrná již desítky let a to absolutně na celém kontinentu napříč všemi generacemi. V roztomilých lacláčích můžeme zahlédnou malé batole v kočárku, v úzkých slim džínách potkáme denně desítky dívek i žen a dokonce starší ročníky můžeme spatřit v nejrůznějších variacích na téma džínovina. Zkrátka a dobře, džínovým kouskem nemůžete nikdy nic zkazit a pokud vsadíte na ten, v podobě bundy, pak si buďte jisti, že si pořídíte hit letošního jara i léta.

Jednoduchá klasika

Pokud se bojíte experimentů nebo krátkých délek, ideální variantou bude tento jednoduchý, klasický model v tmavě modrém denimu, který najdete ve všech obchodech Veromoda. Bunda je na praktické knoflíky a díky lehkému projmutí tvoří příjemně ženský pas a nepůsobí jakožto neforemný pytel, jak tomu u některých modelů bohužel bývá. Skvěle bude vypadat téměř ke všemu, jen s volbou džínů opatrně, nic se nemá přehánět a u džínoviny dvojnásob.

Klasický denim nezklame, autor: veromodaKlasický denim nezklame, autor: veromoda

V barvě sněhu

Zima je sice za námi, ale bílá barva rozhodně nekončí, ba naopak. Teď v létě ji ve výlohách módních obchodů a butiků můžete spatřit jak na oblečení, tak na obuvi či doplňcích, proč si ji tedy nepořídit v podobě bundy a ještě ke všemu z džínoviny? Skloubit dva trendy do jediného modelu bývá u mění, avšak v tomto případě je to naprostá hračka.

Džínovina v bílém provedení, autor: farfetchDžínovina v bílém provedení, autor: farfetch

Stylové sáčko

Ne každý si potrpí na typické bundy a především na jaře preferuje vzdušnější parky nebo vypasovaná sáčka. V džínových modelech se kreativitě meze nekladou, proto na prodejních pultech rozhodně najdete nespočet džínových sáček, kterými oživíte jak nudné černé leginy, tak přiléhavé šaty.

Pořiďte si vypasované sáčko, autor: amazonPořiďte si vypasované sáčko, autor: amazon

Jedině s křivákem

Letošní jaro bez křiváku je jako zima bez kulicha – nepředstavitelné. Pakliže kožených bund již vlastníte několik a do další investovat rozhodně nehodláte, pořiďte si kompromis v podobě džínového křiváka, který je hitem číslo jedna.

Bez křiváka letos ani ránu, autor: marissacollectionsBez křiváka letos ani ránu, autor: marissacollections

Článek Džínové bundy jako hit jara 2013 byl publikován 26. dubna 2013 v 12.00 v rubrice Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...