Dámské plavky pro sezónu 2013

Tagy:  tankiny, dvoudílné plavky, jednodílné plavky, plavky, kraťásky, spodní díl, horní díl, léto, koupání, baculky, těhulky, top, tílko

Dámské plavky pro sezónu 2013

Milé dámy, léto se pomalu ale jistě blíží. Pro někoho je to stresující záležitost kvůli pár kilům navíc, pro jiné je to naopak radostná sezóna plná slunných dnů. Není typičtějšího letního oděvu než plavky. Každý rok ve svém okolí slýcháme, jak narůstají obavy z letní plavkové sezóny. Ale proč? Nechte starosti a obavy tentokrát stranou, vždyť existují tankiny.

Co jsou tankiny?

Tankiny jsou typem plavek, které se skládají ze dvou dílů. Jsou to tedy dvoudílné plavky, i když na první pohled mohou vypadat jako jednodílné. Ani boubelky nemusí mít ale strach, že odhalí až příliš ze svého soukromí, ba naopak! Tankiny jsou tvořeny standartním spodním dílem a vrchním dílem, ovšem vrchní díl je v délce klasického či kratšího topu.
Možná jste si právě položila otázku, na co si kupovat tankiny, když už si rovnou můžete koupit jednodílné plavky? Tankiny jsou velice promyšlené módní plavky, které nabízí celou variantu kombinací a řasení.
Pokud vám po dlouhé zimě zůstal nějaký ten faldík nebo máte „vytahanou“ kůži po porodu, není jednodušší řešení, než si koupit tankiny s volnějším vrškem a trošičku jej nařasit. Díky volnějšímu vršku se postaráte o dokonalé zakrytí bříška a vy si tak užijete slunné dny u vody bez nuceného kontrolování.
Další výhodou tankin je, že si je při opalování můžete pouze vyhrnout a hurá na „opalčo“.

Plavky pro moderní ženu

Tankiny jsou hitem několika posledních sezón. Nejsou určené pouze ženám, které jsou nespokojené se svou postavou, ale i moderním ženám, které sledují módní hity léta 2013. Stejně tak jako bikiny, i tankiny můžete doplnit o plážový šátek a jiné doplňky.
Co se týče klasických dvoudílných plavek, stále pokračují ve své popularitě a oblíbenosti. Letošní rok 2013 přichází s úžasnou kolekcí, se kterou budete zajisté i Vy spokojena.

Vybíráme tankiny

Že nevíte, jak správně vybrat tankiny? Nepanikařte! Tak jako u klasických dvoudílných plavek, tak i tankiny mají různé typy vrchních a spodních dílů.
Spodní díly i horní díly plavek můžete různě kombinovat. Na výběr jsou kraťásky, zavazovací spodní díly, klasické kalhotky, tanga apod. U vrchních dílů je k dostání také nepřeberné množství typů a velikostí. Velice moderní jsou klasické topy, ale i asymetrické a originální horní díly. Majitelky většího a bujnějšího poprsí mohou sáhnout po horním dílu opatřeným kosticemi či košíčky.

Léto 2013

Co dodat závěrem? Tankiny nepatří mezi typ plavek, které jsou vhodné pouze na skrývání a maskování nedostatků, ba naopak. Staly se velice oblíbené též u těhulek a štíhlých dam, které chtějí být spokojené a IN. Pánové tyto ryze ženské plavky, které neodhalují vše, ale dodají vám prostor k představivosti, zajisté ocení. Tankiny jsou naprostou bombou v letní sezóně 2013. Máte je ve vašem šatníku i Vy?

Zdroj obrázků: blancheporte.cz

Článek Dámské plavky pro sezónu 2013 byl publikován 26. dubna 2013 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...