Letní botičky, které musíte mít!

Tagy:  obuv, oblečení, doplňky, dámské boty, dámská obuv, móda, nákupy

Letní botičky, které musíte mít!

Letní období je především o krásném počasí a vysokých teplotách, které nás přirozeně nutí shazovat tlusté svetry a oblékat lehké šatičky, krátké šortky a samozřejmě plavky. Především milovnice módních trendů jsou v létě ve svém živlu, protože zatímco zamračená zima nedává příliš prostoru pro módní kreace, léto je pro tvorbu nových kolekcí, které září barvami, jako dělané. Ovšem co byste to byly za módní ikony, bez kvalitních doplňků dle nejnovějších trendů? Kabelky, šperky, bižuterie, brýle, klobouky a především pak boty jsou neodmyslitelnou součástí každého outfitu, proto ve vašem repertoáru nesmí chybět. Máte-li pocit, že váš botník zeje práznotou či nenabízí žádné atraktivní kousky hodné pro letní sezónu 2013, inspiraci najdete například zde http://www.stroll-obuv.cz/…papijri.html.

Žabky k vodě i do města

Pravděpodobně každý z nás vlastní alespoň jeden pár klasických sandálů, kterým tak rádi říkáme ,,žabky". Tato dámská obuv je prototypem pohodlnosti, což ale neznamená, že nenajdete i stylové kousky, ve kterých můžete vyrazit jak do města, tak na velkolepu párty roku. Pořiďte si jednoduchý model na procházky se psem či k vodě, další pár, který unosíte ke klasických džínům či leginám a na závěr se nebojte investovat do varianty s flitry, kamínky či výrazným leskem, ve které budete vždy a všude za hvězdu večera.

Žabky do města i na party, autor: shopbopŽabky do města i na party, autor: shopbop

Na vysoké noze

Ženy a podpatky, tato kombinace je naprosto nesmrtelnou klasikou, kterou by se alespoň jednou za čas měla řídit každá mladá slečna i dáma v pokročilejším věku. Podpatky sice nepatří k těm nejpohodlnějším a dokáží i pěkně potrápit, ovšem skýtají v sobě hned několik výhod. V první řadě vykouzlí dlouhé nohy a vyšší figuru, což především ženy nižších postav rozhodně ocení, dále nesmíme opomenout, že právě boty na vysokých podpatcích působí dokonale jako magnet na muže a do třetice i jednoduché ,,jehly" dovedou z obyčejného outfitu, vytvořit sexy model, díky kterému budete rázem středem pozornosti.

Letní sandálky na vysokém podpatku musíte mít, autor: shopbopLetní sandálky na vysokém podpatku musíte mít, autor: shopbop

Sandálky všeho druhu

Kdy jindy, než právě v létě, byste oprášili oblíbené sandálky. Léto v našich končinách nikdy netrvá příliš dlouho a nutno podotknout, že ne vždy nás těší typickými letními teplotami a právě z tohoto důvodu byste svou pestrou paletu sandálů, měly nosit co nejčastěji. Obchodů s moderní obuví je nespočet a stejně tak letních kolekcí, které doslova září všemi možnými odstíny a originálními tvary. Záleží tedy pouze na vás, jestli zvolíte jednoduché a neuvěřitelně komfortní ,,kristusky" a nebo se odvážíte do pásků, lesku a trendy kůže.

Pořiďte si jednoduché sandály pro každodenní nošení, autor: shopbopPořiďte si jednoduché sandály pro každodenní nošení, autor: shopbop

Článek Letní botičky, které musíte mít! byl publikován 24. června 2013 v 14.15 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...