Boty na klínu - sexy a pohodlné

Tagy:  obuv, sandály, letní obuv, boty na klínu, platforma, móda, trendy, nakupování

Sponzorované odkazy:

Boty na klínu - sexy a pohodlné

Milovnice všech bot a jejich nakupování jsou obzvláště v letní sezóně doopravdy ve svém živlu. Zatímco v zimě se musíte spokojit s párem kozaček a válenek, v letních měsících máte v pořizování módních kousků naprosto volnou ruku a můžete zcela podlehnout vlastní fantazii. Tenisky, kecky, žabky, sandálky všeho druhu, lodičky a střevíčky – vše je povoleno. Chystáte-li se na jeden ze svých dalších nákupních maratonů, posviťte si tentokrát na trendy boty na klínku, které jsou neuvěřitelně sexy a jejich klady převyšují veškeré zápory, neboť jsou navíc opravdu pohodlné.

Stylovou a jednoduchou variantou jsou sandály s nižší ,,základnou", které se svou černobílou kombinací hodí takřka ke každému outfitu, avšak svou zajímavou texturou a atypickým potiskem dokonale oživí a dodají šmrnc.

Pohodlná varianta z topshopu, autor: topshopPohodlná varianta z topshopu, autor: topshop

Vyznavačky přírodnějších materiálů a odstínů barev dozajista potěší tento model s praktickým páskem a režnou podrážkou. Béžová je neutrální a proto by ve vašem botníků rozhodně neměla chybět.

Přírodní materiál a neutrální barva, autor: newlookPřírodní materiál a neutrální barva, autor: newlook

Aprílové počasí, které nás mnohdy pořádně vyvede z míry, není pro otevřenou špičku vždy ideální. Pro všechny případy je zde model klasického lodičkového tvaru na klínu v atraktivním zvířecím modelu.

Model se uzavřenou špičkou, autor: mimcoModel se uzavřenou špičkou, autor: mimco

A teď něco ryze letního a veselého, co dokonale ztvárňují tyto květované sandálky, které se skvěle hodí jak k šortkám, džínům, tak k lehkým šatům bez ramínek.

Ryze letní záležitost, autor: farfetchRyze letní záležitost, autor: farfetch

Není nad černou klasiku, kterou můžete nosit ve dne v noci a stále budete vypadat skvěle a dle aktuálních trendů. Vsaďte na trendy sandálky John Lewis, které se v žádném botníku rozhodně neztratí.

Černá klasika nikdy nezklame, autor: johnlewisČerná klasika nikdy nezklame, autor: johnlewis

Nebojte se barev a na večerní party nebo rande, si oblékněte vyzývavé boty na platformě v retro modrém odstínu, který dodá styl jednoduššímu outfitu.

Vyzývavé sandálky s kamínky, autor: johnlewisVyzývavé sandálky s kamínky, autor: johnlewis

V každé ženě je alespoň kousek romantické duše, která by jednou za čas měla vyplout na povrch. Tyto jednoduché, ale přesto rafinované sandály z vás udělají neodolatelnou krásku.

Romantická varianta na léto, autor: macysRomantická varianta na léto, autor: macys

Článek Boty na klínu - sexy a pohodlné byl publikován 29. července 2013 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...