5 tipů na barevné kožené bundy

Tagy:  kožené bundy, kůže, barvy, semiš, móda, trendy, nakupování

Sponzorované odkazy:

5 tipů na barevné kožené bundy

S příchodem studeného podzimu můžeme zapomenout na odhalené nohy, sandálky, tílka bez ramen a lehké svetříky, které zahřejí pouze v chladnějších letních večerech. Pokud chcete ochránit své zdraví a přitom vypadat stylově a držet krok s posledními trendy, rozhodně vám nesmí chybět pravá kožená bunda a pakliže odhodíte všechen ostych a sáhnete po výrazných odstínech, můžete se spolehnout, že vás jen tak někdo nepřehlédne.

Móda kožených bund je již nějaký ten pátek IN a rozhodně se nemá k odchodu. Vypasovaná sáčka, modely v rockerském stylu, křiváci, elegantní kabátky – to všechno jsou varianty, které si v kůži můžete pořídit a nenechte se limitovat ani barvami, neboť čistě černá je pro letošní podzim pasé.

Pro kvalitní koženou bundu v trendy odstínu nemusíte chodit daleko. Nové kolekce populární značky Mango na vás budou křičet snad ze všech výloh nákupních domů. Červená, a to ve všech odstínech, je hitem letošního podzimu, proto se její extravagantnosti rozhodně nemusíte bát. Tento model pořídíte za 3 665 korun.

Mango a nová podzimní kolekce, autor: John LewisMango a nová podzimní kolekce, autor: John Lewis

Zelená není barva, která by lichotila každému, proto ji mnozí do svého, byť velmi objemného, šatníku zkrátka nezahrnují. Pokud si ale posvítíte na trendy odstíny khaki, pak možná zjistíte, že právě zelená kožená bunda je to, co letos musíte mít!

Trendy khaki na podzim 2013, autor: seasonclothingTrendy khaki na podzim 2013, autor: seasonclothing

,,Jen růžová to může být". Něco na refrénu známé písně přeci jen bude, neboť rok co rok je růžová, a to ve všech barevných provedeních, absolutně trendy a šik. Romantická světlá, křiklavě neonová i s nádechem do purpurova – tyto a další odstíny sluší absolutně všem, proto není jediný důvod, abyste se růžové barvy zdráhaly. Tento jednoduchý model pořídíte u značky Balmain.

Vsaďte na něžnost růžové, autor: theoutnetVsaďte na něžnost růžové, autor: theoutnet

Vínová je zkrátka barva, která k podzimu neodmyslitelně patří a proto je celkem pochopitelné, že v ni právě v tomto období nemůžete vypadat jinak, než naprosto úchvatně.

Vínová je barvou podzimu, autor: veryeickhoffVínová je barvou podzimu, autor: veryeickhoff

opomenout bychom neměli ani modrou a její věčnou slávu, která stejně jako u růžové, pravděpodobně nikdy nezmizí. Vsaďte na kombinaci matných kožených rukávů a semiše, která sice působí tak trochu retro, ale právě tento styl je letos velmi žádoucí.

Vsaďte na kombinace kůže a semiše, autor: john lewisVsaďte na kombinace kůže a semiše, autor: john lewis

Článek 5 tipů na barevné kožené bundy byl publikován 2. října 2013 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...