Kde sehnat ty nejlepší koženkové bundy?

Tagy:  koženkové bundy, dámské oblečení, móda, obchody, nakupování, trendy, barvy, jaro

Sponzorované odkazy:

Kde sehnat ty nejlepší koženkové bundy?

Koženkové bundy pravděpodobně nikdy nevyjdou z módy a ženy na celém světě je budou vyhledávat každou sezónu. Dnes již existují nepřeberné množství nejrůznějších variant od elegantnějších sáček, přes křiváky až po stylové krátké bundičky, které sice nezahřejí, ale vypadají famózně. Pokud toto jaro marně sháníte tu nejlepší bundu, my vám poradíme, kam se pro ni vypravit.

Spousty variant, které uspokojí i tu nejnáročnější nákupní maniačku najdete rozhodně v prodejnách Mango, které se specializuje na moderní kousky v dobré kvalitě za skvělé ceny. Například v Praze Na Příkopech, kde se nachází ten největší kamenný obchod v České republice, si vyberete jak z elegantnějších kolekcí do kanceláře, tak z volnočasových kousků, ve kterých zazáříte na party i na večeři s přítelem. Koženkových i kožených bundiček je v Mangu nyní spousta, tak hurá na nákupy.

Autor: coglesAutor: coglesAutor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Pokud toužíte po opravdu originálním modelu, který na jiné ženě jen tak neuvidíte, pořiďte si model z nejnovější kolekce uznávaného návrháře Michaela Korse. Všechny kousky jsou v atraktivních pastelových barvách, jež podtrhují veselost jara a navíc se pyšní natolik specifickými střihy, že budete za všech okolností k nepřehlédnutí.

Autor: theoutnetAutor: theoutnet

Opravdu široký výběr koženkových bundiček na vás čeká také v moderních prodejnách Vero moda, které se pyšní spíše volnočasovou módou, která je ideální pro každodenní nošení. Ale mezi regály najdete také saka i pouzdrové šaty. Co se koženkových bund týče, žhavými novinkami jsou ty semišové v přírodních barvách, které se ideálně hodí k pastelovým barvám, jež jsou hitem jara.

Autor: veromodaAutor: veromoda

Obdobnou módou, jako prodejny Vero moda, se chlubí také kamenné obchody Only, jež najdete například v Praze v Metropoli Zličín a nebo v nákupní galerii Harfa. Bundičky Only jsou ležérní, stylové, neuvěřitelně komfortní a také za skvělé peníze, Jakmile si vyhlídnete ten správný koženkový model, pořiďte si také svetřík a nebo leginy, jež vás rovněž přijdou na pár korun.

Autor: OnlyAutor: Only

Článek Kde sehnat ty nejlepší koženkové bundy? byl publikován 12. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...