6 tipů na květované jarní bundičky

Tagy:  sako, oblečení, doplňky, květy, květované motivy, jaro, barvy, odstíny, pastelové barvy

Sponzorované odkazy:

6 tipů na květované jarní bundičky

Jaro se přirozeně nese ve znamení probouzející se přírody, které se po dlouhé zimě opravdu daří. Buďte IN, pojďte s dobou a vsaďte na květované motivy, které rozhodně nejsou retro a už vůbec ne out, jak si někteří myslí. Bundy s květinovými motivy letos zaznamenaly comeback a proto je můžete vidět snad ve všech módních obchodech a koneckonců i na internetových e-shopech. Pokud vám takový model chybí, tak hurá do nakupování jarní výbavičky.

Nepotrpíte si příliš na výrazné barevné kreace a preferujete tmavší odstíny, přesto byste si chtěli pořídit květovanou bundu? Pak vyzkoušejte například toto stylové sáčko, které je samo o sobě velmi výrazným prvkem a přitom se skvěle hodí k džínám leginám, ale i k šatům. Kousek na vás čeká v obchodech Oasis za skvělých 1499 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Romantická móda se na jaře rozhodně nezapře a pokud patříte k těm, co preferují světlejší barvy a také šaty na všechny způsoby, neměl by vám chybět tento exkluzivní kousek z dílny prodejen Bershka. Lehkou bundičku využijete nyní na jaře, ale tak v chladnějších letních večerech.

Autor: mytheresaAutor: mytheresa

Pracujete v kanceláři, kde si nemůžete dovolit nosit extravagantní kreace a nebo kožené bundičky do pasu? Pak je právě pro vás ideální volbou toto exkluzivní květované sáčko, které se rázem stane nejlepším kouskem vašeho jarního šatníku.

Autor: mytheresaAutor: mytheresa

Květy jdou skvěle dohromady také s džínovou módou a ve formě lehké jarní bundičky na zip, budete k nepřehlédnutí. jako doplňky nezapomeňte jednoduché černé kecky a také stylové hodinky, které již nepotřebují žádných jiných šperků.

Autor: topshopAutor: topshop

Máte dost bundiček na zapínání a knoflíky a chcete si pořídit lehčí variantu, kterou snadno sundáte a zase během vteřiny oblečete. Pak je zde pro vás kolekce květovaných přehozů od značky Savannah, které jsou svěží, ženské a neskutečně pohodlné. Kousek pořídíte za senzačních 865 korun.

Autor: modclothAutor: modcloth

Zářivé květované vzory nejsou pro každého a možná že vás horké trendy zkrátka a jednoduše doposud nedostaly. Nevadí, i vy si můžete pořídit květovaný model, který nebude tolik nápadný a nebude na všechny strany křičet, jak moc je barevný. Jednoduché bílé sáčko s lehkými pastelovými přechody je skvělou variantou. Pořídíte jej v prodejnách Reserved od 999 korun.

Autor: NordstromAutor: Nordstrom

Článek 6 tipů na květované jarní bundičky byl publikován 18. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...