Plavky 2014 - tak které si vyberete letos?

Tagy:  léto, léto 2014, plavky 2014, bikiny, oblečení, móda, opalování, pokožka, postava, barvy

Sponzorované odkazy:

Plavky 2014 - tak které si vyberete letos?

A je to tu! Léto, sluníčko, opalování a spolu s ním samozřejmě nejnutnější nákup plavek, bez kterých se na žádné plovárně neobejdete. Pokud vám již loňské modely nevyhovují a nebo chcete svůj plavkový arsenal rozšířit o nové módní kousky, podívejte se, které jsou letošní sezónu IN a ve kterých budete k nepřehlédnutí.

Vsaďte na nápaditost

Plavky již dávno nejsou jen záležitostí koupání a opalování a nutností, která zakryje intimní partie. Dnes jsou považovány za módní doplněk a proto si vyberte takový model, který můžete nosit i do města. Například tyto černé od Nastygal jsou řešeny zajímavě především díky neotřelému střihu. Skvěle se v nich budete vyjímat na luxusní jachtě a pokud si k nim obléknete šortky, klidně v nich obejděte pár přímořských obchodů.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Ve stylu Indiánů

Indiánské motivy jsou letošní jaro a léto neskutečně v kurzu a vy byste se jim určitě neměli nijak bránit. Skvělou volbou jsou kabelky s třásněmi, kristusky v přírodních barvách, amulety na krk a také tyto barevné plavky, ve kterých bude krásně zářit vaše čerstvé opálení.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Květinová louka

Již jste si jistě stihli všimnout, že jsou letos obzvláště v kurzu květiny, a to na všechny způsoby. Abstraktní, retro či v pastelových barvách, všechny jsou vítány a je jedno, jestli je oblečete v podobě mikiny, kalhot nebo stylových plavek. Tyto koupíte v Asosu za super cenu 875 korun.

Autor: asosAutor: asos

V jednom tónu

Jednobarevné plavky jsou sázkou na jistotu, která snad nikdy nevyjde z módy a obzvláště ne v případě, když sáhnete po výrazných barvách, které zdokonalí opálení a rozzáří pokožku. Modrá je nesmrtelnou barvou a k moři je jako stvořená.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Výrazný vršek

některé ženy trpí komplexem ohledně menších ňader, kvůli kterým se na pláži nechtějí příliš ukazovat. Pokud máte ale štíhlé a drobné tělo, byla by to škoda. Pořiďte si proto zajímavě řešený vršek, který zakryje menší nedostatky a naopak vyzdvihne jemné křivky.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Neony a zase neony

neonovým barvičkám letos leží móda u nohou a proto se je nebojte zařadit i v oblasti plavkové módy. Nic nesluší neonovým barvám tolik, jako opálená pokožka. Neonové plavky koupíte v obchodech H&M, New Yorker, tally weijl či Bershka.

Autor: revolveclothingAutor: revolveclothing

Trochu jiný vršek

Nepotrpíte si na klasický trojúhelníkový vršek, vyspané podprsenky vám připadají nepohodlné a nepraktické a rovný pruh vám ňadra splácne tak, že máte pocit, jako byste žádné neměli? Pak si obstarejte tento druh plavkového vršku, který je ideální pro všechny typy a velikosti poprsí.

Autor: shopbopAutor: shopbop

Jen růžová, to může být

Růžová je letos stejně v kurzu, jako tomu bylo minulý rok, a tak se poohlédněte i po plavkách v tomto odstínu. Pakliže ještě nejste snědé, raději volte tmavší barvy, ve kterých nebudete vypadat nevýrazně nebo dokonce mdle.

Autor: shopbopAutor: shopbop

Článek Plavky 2014 - tak které si vyberete letos? byl publikován 15. června 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...