Šaty v barvách moře

Tagy:  modré šaty, moře, nakupování, oblečení, léto, móda, letní móda

Sponzorované odkazy:

Šaty v barvách moře

Modrá je, především v období léta, velmi inspirativní barvou, neboť připomíná, tolik milované moře. Pokud vám její zastoupení v šatníku chybí, pořiďte si šaty, kterými budete oslňovat nejenom na letní dovolené, ale také v okolí svého bydliště. A které kousky jsou ty nejlepší a stály by za hřích? Tady jsou!

Azurové pobřeží, tak přesně tento výraz vystihují dokonalé šaty s kolovou sukní od Vero moda, které jsou veselé, hravé, svěží a zkrátka překrásné. Pokud si k nim navíc obléknete černé sandálky a výrazné psaníčko, můžete v nich jak do práce, tak na velkolepou letní party. Šaty pořídíte za 1065 korun.

Autor: veromodaAutor: veromoda

Světlou modrou je třeba umět nosit, neboť ne všem její nenápadný odstín vyhovuje. Pokud ale vlastníte snědou pokožku anebo se vám již povedlo získat kýžené opálení, měly byste si tento kousek pořídit a nosit jej do doby, než opět vyblednete, nebo přijde zase zima. Překrásné šaty volnějšího střihu se šifonem pořídíte u Nastygal za 960 korun.

Autor: nastygalAutor: nastygal

K letním měsícům se beze sporu hodí volnější a vzdušné materiály, ve kterých se nebudete potit, ale přesto zůstanete sexy. Pakliže vsadíte na volnější šaty, myslete na délku, která by měla být opravdu mini, díky čemuž dokonale vyniknou hebké nohy. Tento kousek na vás čeká v prodejnách Revolveclothing za 2505 korun.

Autor: RevolveclothingAutor: Revolveclothing

Batikování je opět v módě, pokud tedy vlastníte nějaký ten kousek, ještě z doby hippies, rozhodně jej letos užijete. A pakliže vám maminky takové děditství neodkázaly, zajděte například do prodejen Super dry, kde na vás čekají tyto a spousty dalších atraktivních kousků v modré barvě. Šaty stojí 1265 korun.

Autor: superdryAutor: superdry

Myslet byste měli i na večerní róbu, která bude na některých společenských akcích, jistě potřebná. Opět se nechte unášet vlnou modré barvy a pořiďte si například tento model v antickém stylu, který je jednoduchý, avšak díky vypracovanému dekoltu, velmi rafinovaný. Kousek vás v obchodech Vera Wan vyjde na 5008 korun.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Tyrkysová je rovněž odstínem modré, která dosti připomíná moře, obzvláště v exotických oblastech jako je Thajsko nebo Srí Lanka. Chcete si tyto překrásné destinace připomenout za pomocí šatů? Pak sáhněte po krajce v tyrkysové, a to v prodejnách Vero moda za 999 korun.

Autor: farfetchAutor: farfetch

Pokud se chystáte na dovolenou, neměly by vám chybět takové ty klasické plážovky, ve kterých lze strávit celý den, od snídaně, přes výlet, až po večeři. Jedním z takových modelů, jsou například tyto jednoduché, splývavé šaty od Revolveclothing, které stojí 1625 korun.

Autor: RevolveclothingAutor: Revolveclothing

Letos jsou v kurzu opět maxi šaty a také volánky. Zkombinujte oba aktuální trendy v jeden a vydejte se nakupovat do Asosu, kde například tento modrý model pořídíte za super cenu 890 korun.

Autor: asosAutor: asos

Článek Šaty v barvách moře byl publikován 17. července 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...