Plavky pro krásný dekolt

Tagy:  dekolt, prsa, poprsí, móda, léto, bikini, push up, tankini, barvy, motivy

Sponzorované odkazy:

Plavky pro krásný dekolt

Plavková sezóna ještě zdaleka není u konce a vy máte stále spousty možností, jak se předvést v těch nejlepších kouscích. Vybrat dobře padnoucí bikini není vůbec snadné a obzvláště ne v případě, pokud máte nějaké nedostatky, které chcete zamaskovat. Co vám ale jednoznačně bude slušet, jsou plavky co dovedou vykouzlit bujný dekolt.

Optický klam

Chcete-li upoutat pozornost plným dekoltem, měli byste vsadit na vršek ve výrazných barvách a nevšedních abstraktních motivech. Čím více barev a vzorů, tím lépe, neboť takové motivy dokáží opticky přidat na objemu, čili efektivně zvětšit poprsí až o jedno číslo. Pamatujte ale, že je tomu tak i u jiných partií. Máte-li problematičtější zadeček, raději se těmto vzorům vyhněte. Plavky pořídíte například v prodejnách Tezenis od 235 korun za kus.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Zkřížená záda

Klasický podprsenkový tvar je dobrý, ale naprosto nejefektivnějšího dekoltu dosáhnete, pokud si vyberete model se skříženými zády. Takový tvar totiž košíčky přirozeně posune blíž k sobě a vy tak budete mít prsa jako Pamela Anderson, aniž by vás čekala nákladná plastická operace. Tento vršek vás ve Veromoda vyjde na 700 korun.

Autor: veromodaAutor: veromoda

Výrazné barvy

Chcete-li zazářit, zapomeňte na světlé a nic neříkající odstíny a naopak se zaměřte na ty extra výrazné, díky kterým budete opravdu vidět. Například tyrkysová barva je skvělou volbou pro všechny typy a tóny pleti a tvarující podprsenka navíc dodá potřebný objem. Tyto plavky můžete koupit v obchodech Asos za 555 korun.

Autor: asosAutor: asos

Push up tankini

Tankini jsou variantou spíše pro ženy s větším bříškem, které se v odhalených bikinách necítí příliš dobře. Částečně střižené tankini s push up efektem jsou ale naopak skvělou volbou, chcete-li přidat v oblasti hrudního koše. Vycpané košíčky udělají svoje a prodloužená oblast pod prsy jim opticky ještě dodá na kýženém objemu. Tento kousek může být váš u Revolve clothing za 1322 korun.

Autor: revolveclothingAutor: revolveclothing

Efektivní třásně

Na objemu vám vždy přidá vrstvení všeho druhu. Pokud si obléknete sukni s kanýrky, počítejte s tím, že vaše pozadí bude vypadat větší, než ve skutečnosti je. A stejně tak je to i s dekoltem a plavkami. Efektivní třásně nebo nejrůznější provázky v oblasti prsou jsou zárukou většího objemu, a to i v případě, že vlastníte ,,nulky" a tu nejmenší možnost velikost, čili 70A. Tento horní díl na vás čeká v Tally weijl za 219 korun.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Chytré řasení

Dalším, velmi chytrým prvkem, jak si vytvarovat vysněné poprsí až o dvě velikosti, je důmyslné řasení. To by, pro ten nejlepší efekt, mělo být v horní oblasti prsou. Tvar plavek je pak vhodný s tkaničkami za krk a šněrováním do kříže, při kterém se prsa automaticky stáhnou blíže k sobě. Tyto kombinace váš problém s malým dekoltem vyřeší prakticky okamžitě. Plavky koupíte u Balia za 1695 korun.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Monstrózní volán

Ne každé ženě nebo dívce jsou pohodlné kostice a vycpávky či dokonce extrémní push up efekt. Chcete si pořídit jednoduchý tvar horního dílu, který bude pohodlný, ale přesto toužíte po plnějším dekoltu, který bude jasně říkat, že jste žena? Pak si vyberte model s velikým splývavým volánem. Plavky pořídíte například v Tally weijl za 399 korun.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Článek Plavky pro krásný dekolt byl publikován 9. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...