Jak udělat na party dojem? Ve stříbrné!

Tagy:  stříbrné šaty, party, večírek, oblečení, doplňky, outfit, móda

Sponzorované odkazy:

Jak udělat na party dojem? Ve stříbrné!

Léto sice končí, nicméně na pořádnou party není nikdy příliš teplo ani zima. Jednoduše, na večírek se můžete vypravit v jakémkoliv ročním období a dosyta si jej užít. Pokud nepatříte k těm ženám, co chtějí spíše splývat s davem a naopak rády vyniknete svým super outfitem, zaměřte svou pozornost na exkluzivní stříbrné kousky, které okolní dámy jednoznačně smetou ze scény.

Flitry jsou nesmrtelným módním prvkem, který bude vždycky v módě. Na výslunní se flitrované šaty, trika a sukně držely v 80. letech, následně i o dekádu později s své mají rozhodně co říci i letos. Pokud chcete být na večírku za hvězdu a doslova se blýsknout v pravém slova smyslu, flitrované šaty by vám neměly chybět. Vsaďte například na stylovou volnější variantu v krátkém provedení od Modcloth, které vás vyjdou na 1280 korun.

Autor: modclothAutor: modcloth

Pakliže se necítíte na lehké šatičky bez ramínek a raději preferujete sukni, delší kalhoty a jednoduchý svetřík nebo nápaditý top, opět zavítejte do Modcloth, kde se letošní stříbrná kolekce opravdu vyvedla. Tento volnější pulovr je skvělou variantou nejenom na večírek, ale také na běžné denní nošení. Večer k němu přidejte třpytivé doplňky a červenou rtěnku, přes den vám bohatě postačí jemné náušnice a pudrové rty. Svetřík pořídíte za 1140 korun.

Autor: modclothAutor: modcloth

Další zajímavou variantou, kterou na jiné ženě jen tak neuvidíte, jsou asymetricky řešené šaty z Kolekce Carly Grees, jež se opět nechaly inspirovat stříbrnými momenty. Ty jsou na látce zvěčněny v podobě originálních šipek, díky kterým jsou jinak zdánlivě obyčejné šaty, vlastně velmi originální. Tento kousek vás v prodejnách Modcloth vyjde na příjemných 899 korun.

Autor: modclothAutor: modcloth

Milujete retro módu a velmi vám k srdci přirostla 60. léta? Pak vás jistě potěší tento kousek z podzimní kolekce, který je v moderním stříbrném provedení, ale přesto si zachovává onen pověstný ,áčkový" střih a zvýrazněný pas. Tyto šaty jsou ideální pro majitelky typicky ženské postavy, které chtějí schovat objemnější zadeček a stehna a naopak vyzdvihnout vosí pas a bujné poprsí. Šaty mohou být vaše již za 1112 korun.

Autor: modclothAutor: modcloth

Čím rozhodně žádnou party nikdy nezkazíte, jsou klasické pouzdrové šaty, jež s postavou dokáží hotové zázraky. Ne všechny ženy se mohou pyšnit prvotřídní figurou a obzvláště ne ty, které již mají vlastní děti a rodinu. Stříbrná móda by se ale neměla týkat pouze štíhlých a mladých dam. Proto jsou zde tyto exkluzivní pouzdrové šaty od značky Modcloth, které prodlouží trup, stáhnou bříško a vytvarují pěknou siluetu. zakoupit je můžete od 1655 korun.

Autor: modclothAutor: modcloth

Není stříbrná jako stříbrná a pokud se v té klasické světlé variantě necítíte příliš komfortně, vsaďte na její tmavší obdobu, která sedne i světlejším tipům. Jednoduché šaty s tvarem do písmene A poskytují veliký prostor pro doplňky. Sáhněte proto po výrazné kabelce vysokých jehlách nebo exkluzivním náhrdelníku.

Autor: modclothAutor: modcloth

Článek Jak udělat na party dojem? Ve stříbrné! byl publikován 1. října 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...