Svatební šaty aneb v čem před oltář na podzim?

Tagy:  svatební šaty, společenské šaty, svatba, nakupování, móda

Sponzorované odkazy:

Svatební šaty aneb v čem před oltář na podzim?

Po svatebních šatech každá žena nenápadně pokukuje již od narození a o dokonale svatbě touží i ty, co tvrdí, že se nikdy vdávat nebudou. Ženy mají touhu po vdavkách jednoduše v genech a tak je zcela přirozené, že je jim výběr svatebních šatů tolik blízký. Už dávno však nemusí být tento úbor čistě bílý a dlouhý. Podívejte se, jaké kousky jsou nyní v kurzu a které si ve svůj velký den, můžete bez obav obléknout.

Naprostý rozruch vyvolala v New Yorku nová kolekce z módního domu ML Monique Lhuillier, která je jasným důkazem toho, že se vám nad svatebními šaty může jednoduše zatajit dech, aniž by byly bílé či dokonce krajkové. Tento vínový model je naprosto úchvatný a navíc jej užijete i během plesové sezóny a obdobných společenských akcí. Pořídit je můžete již od 19 265 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Šedá je možná považována za poměrně nevýraznou ba dokonce nudnou barvu, nicméně v tomto lehce antickém podání vypadá naprosto skvěle a v kombinaci s výraznými stříbrnými doplňky budete krásnou nevěstou i v šedém provedení. Šaty na vás čekají opět v prodejnách ML Monique Lhuillier, a to za příjemných 6 544 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

V módě jsou poslední roky také přirozené barvy smetanové, béžové či dokonce hnědé, které jsou přirozenou variantou, která svědčí především světlejším a méně nápadným tipům. Některé ženy jsou introvertní povahy a dokonce ve svůj svatební den si nepřejí být příliš výrazné. Než abyste se zahalily do nezajímavého modelu, oblékněte si tento skvostný model od Versace který je zdoben drobnými kamínky a vlastní sifonovou sukni, která zajistí objem. Šaty lze zakoupit od 43 000 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Kombinace černé a bílé je jakousi nesmrtelnou klasikou, ze které můžete čerpat dokonce na svatbu. Čistě černé šaty jsou nevhodné, nicméně bílý podklad v propojení s těmito krajkovými a romantickými motivy působí exkluzivně a opravdu originálně. Doplňky k takto výraznému kusu volte spíše decentní a jemné. Šaty lze u značky Transnoir koupit za super cenu 7 655 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Pokud se vdáváte podruhé, je spíše vhodnější celou svatbu pojmout ležérnějším způsobem a ohledně svého outfitu nedělat příliš velký povyk. Přeci jenom, svoje dlouhé šaty máte již za sebou, a tak je ideální volbou kratší a jednoduchá varianta spolu s jemnými vlnami a decentními šperky. Šaty pořídíte v prodejnách Faliago za 3 344 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Zapomenout nesmíme ale ani na milovnice tradičních kousků, kterými jsou samozřejmě dlouhé bělostné šaty, ideálně s drobnou vlečkou nebo závojem. Dokonalou variantou jsou například tyto romantické šaty z kolekce značky Phase, které podtrhnou ženskou krásu a zvýrazní nevěstiny přednosti. Cena šatů je více než příznivá, a to 18 799 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Článek Svatební šaty aneb v čem před oltář na podzim? byl publikován 7. října 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...