Kde hledat inspiraci pro módní trendy?

Tagy:  módní trendy, oblečení, doplňky, kabelky, obuv, internet, magazín, módní magazín, inspirace, web

Kde hledat inspiraci pro módní trendy?

Módní trendy se mění neuvěřitelnou rychlostí. Jednu sezónu jsou IN zvířecí vzory, kdežto tu další by měly zůstat na dně šatníku. Není tedy divu, že běžná žena, která nemá čas, zajímat se výhradně o to, jestli její vzhled odpovídá posledním výstřelkům, jednoduše nestíhá držet krok. A pak nastane jeden z těch odpočinkových dní, kdy můžete s kamarádkami vyrazit na nákupy a udělat si radost a při pohledu na nové výlohy a přeplněné regály se nestačíte divit, jaké kousky jsou údajně moderní. Co byste řekli na to, kdyby vám někdo chytře, rychle a zcela zdarma pomohl a byl vám jakýmsi módním poradcem?

Nevíte, jak sladit outfit?, autor: are-you-with-meNevíte, jak sladit outfit?, autor: are-you-with-me

Využijte chytrý internet

Od doby, co vznikl internet je svět o poznání jednodušší, o tom není pochyb. Nejenom, že lze z pohodlí domova nakupovat zboží všeho druhu, ale také můžete zcela zdarma využívat interaktivních webových stránek, které vám odpoví na spousty otázek, pomohou, poradí a také se mohou stát vašim mentorem, a to dokonce v oblasti módy. Například na webu HerStyle se dočtete prakticky cokoliv o aktuálních módních trendech. V rozcestníku se rovnou zaměříte na kategorii, která vás zajímá, ať už to budou kabelky nebo oblečení celkově, pakliže si chcete jen tak počíst a nasbírat nové módní postřehy, zůstanete na hlavní straně, kde vás zaujmou další články o módě. Na stránkách se mimo jiné dozvíte i vše o špercích a také kosmetice a líčení, které k módě rozhodně patří. Aktuálním trendem je například nahé líčení a pokud nevíte, jak na něj, HerStyle vám ochotně pomůže.

Móda a vše kolem ni na HerStyle, autor: polyvore-editorialMóda a vše kolem ni na HerStyle, autor: polyvore-editorial

Magazín, co rozumí ženám

Potrpíte si na ženské časopisy, za které měsíčně utratíte spousty peněz a přitom si přečtete sotva pár nudných článků? Pak zapomeňte na předražené noviny a raději sáhněte opět po notebooku a nenahraditelném internetu. Další zajímavé články o trendech v módě najdete i na OnaDnes.cz. Na webu objevíte stovky nápaditých článků o módních trendech, můžete se inspirovat modely celebrit, ale také zde najdete rady a tipy jak o oblečení a doplňky správně pečovat. OnaDnes je zkrátka rádcem jak pro teenagerky, tak pro zralé ženy, které již nesledují pouze stylové ,,hadříky", ale preferují praktičnost.

Sledujte módní internetové magazíny, autor: effervescentjuSledujte módní internetové magazíny, autor: effervescentju

Od televize po módu

Internetový portál iprima.cz jistě znáte. Jedná se o stránky televizní stanice prima, která zde publikuje nejenom zajímavé články, ale také svá videa a pořady, které vám v běžném vysílacím čase v televizi unikly. Tvůrci webových stránek však mysleli i na ženy a jejich módní zvídavost, která je čím dál častěji přivádí k internetovému vyhledávači. Na zeny.iprima.cz se tak dozvíte vše o módě a nejrůznějších tipech na krásu, které jsou momentálně aktuální.

Aktuální trendy objevíte na internetu, autor: polyvore-editorialAktuální trendy objevíte na internetu, autor: polyvore-editorial

Článek Kde hledat inspiraci pro módní trendy? byl publikován 14. října 2014 v 05.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...