Kohoutí stopa je zpět aneb jak ji nosit?

Tagy:  oblečení, kohoutí stopa, nakupování, doplňky, obuv, obchody, dámská móda

Sponzorované odkazy:

Kohoutí stopa je zpět aneb jak ji nosit?

Kohoutí stopa neboli pied je nesmrtelný módní trend, který se začal v módním průmyslu objevovat již v 60 letech minulého století. Černobílá kombinace si našla své uplatnění nejenom v elegantním odvětví a rovněž se v posledních letech stylizuje do noha barev, které vybočují ze zaběhlé tradice. Inspirujte se aktuálními módními trendy a zařaďte kohoutí stopu do svého šatníku. Koupě rozhodně nebudete litovat.

Naprostou klasikou jsou šaty s kolovou sukní, které jsou stylové a navíc neuvěřitelně nadčasové. Své uplatnění by si našly před desítkami let a můžete si být naprosto jisti, že budou v kurzu za dalších několik roků, neboť pouzdrový vršek a áčkově střižený spodek, jednoduše nemohou být out. Chcete-li si pořídit zrovna takové šaty, podívejte se na novou kolekci od Farfetch, kde je pořídíte za super cenu 1 233 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Nebojte se kombinovat zdánlivě nekombinovatelné. Tento trendy kousek z dílny návrhářky Stelly McCartney je jasným kouskem, že kohoutí stopa, pruhy a dokonce kostičky, spolu mohou skvěle fungovat.

Autor: SSENSEAutor: SSENSE

Kohoutí stopu většina lidí zná v typické černobílé kombinaci, která samozřejmě vypadá naprosto skvěle, nicméně již nijak nepřekvapí. Co je naopak dokonalou obměnou a zajímavým nápadem, je zapojení pastelových barev jako je například moderní tyrkysová. Tento svetřík vás v nejnovější kolekci na Farfetch vyjde na super cenu 999 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Na podzim vám samozřejmě nesmí chybět módní kabátek, ve kterém budete zářit. Výhodou kohoutí stopy je fakt, že díky zajímavému tvaru nepůsobí nudně, ač se vlastně jedná o dvě nejzákladnější barvy v jednom motivu. využijte toho, že je letošní listopad poměrně teplý a pořiďte si tento stylový trenčkot, který doplňte o vyšší rukavice a teplou šálku. Pořídit jej můžete na Fay pied za 6 544 korun.

Autor: THECLUTCHERAutor: THECLUTCHER

Doveďte své modely s kohoutí stopou k naprosté dokonalosti a obstarejte si kotníčkové kozačky nebo holinky s tímto moderním motivem. Taková obuv je klenote sama o sobě a vy se můžete spolehnout, že se okamžitě stanete středem veškeré pozornosti. Tyto kotníčkové kozačky pořídíte na Yes style za super cenu 2 299 korun. Levnější variantu pak hledejte v prodejnách Gate nebo Tally weijl.

Autor: YESSTYLEAutor: YESSTYLE

Svetříků není nikdy dost a pakliže si potrpíte na ty jednoduché, s kulatým výstřihem, které můžete nosit k džínům a ideálně jen tak do města na nákupy nebo na kávu, podívejte se na aktuální nabídku Amazonu, kde například tento slušivý model pořídíte za 1099 korun.

Autor: AMAZONAutor: AMAZON

Sáčka a obdobné svršky z módy nikdy nevyjdou a obzvláště ne ty, které jsou zdobeny nesmrtelným trendem v podobě kohoutí stopy. Toto stylové sako v modrém provedení pořídíte na Amazonu za skvělých 1 059 korun.

Autor: NEWLOOKAutor: NEWLOOK

Článek Kohoutí stopa je zpět aneb jak ji nosit? byl publikován 16. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...