6 luxusních šatů na plesy sezóny

Tagy:  plesy, plesové šaty, oblečení, nakupování, luxusní šaty, exkluzivní šaty, móda

Sponzorované odkazy:

 6 luxusních šatů na plesy sezóny

Plesová sezóna je v plném proudu a vedle těch menších večerních ,,akciček" se vždy najdou nějaké, které opravdu stojí za to a na které se připravujete třeba i celý rok. Chcete na plesu sezóny, ať už se jedná o monstrózní společenskou událost v Opeře nebo o firemní večírek, zaujmout svojí nepřekonatelnou róbou? Pak se podívejte na ty nejlepší úlovky ze zimních kolekcí, co kterých se rozhodně vyplatí investovat.

Metalické odstíny jsou letošní rok více aktuální, než kdy dříve. V kurzu je nejenom stříbrná a zlatá, ale také měděná a jednoduše všechny kovové odlesky, působící tak trochu kosmickým a nadpozemským dojmem. Chcete-li jít v duchu nejnovějších trendů a vypadat skvostně, pořiďte si například tento exkluzivní model od značky Adrianna Papell, který pořídíte na e-shopu JOHNLEWIS za 10 800 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Plesové šaty rozhodně nemusejí být drahé a zruinovat váš účet. I jednoduché a decentní šaty mohou na postavě vypadat fantasticky a pokud k nim zvolíte výraznější kabelku či šperky, stanete se ikonou večera. Pořiďte si například tento stylový vínový model od značky Ariella Rose, který díky ,,vodě" zakryje nějaký ten drobný faldík a navíc opticky prodlouží postavu. Šaty pořídíte na e-shopu JOHNLEWIS za 3 260 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Dalším, prakticky nesmrtelným trendem, je krajka, která se v módě objevuje v mnoha podobách. Na běžné denní nošení ji můžete zakomponovat do trika nebo halenky, ale také na doplňky či dokonce obuv. Jakmile se rozhodnete vypravit na ples, krajka vám může být skvělým pomocníkem, neboť při vhodné kombinaci barev, střihu a materiálů, může být opravdu luxusní, jako je tomu v tomto případě u značky Marchesa. Šaty koupíte na e-shopu REVOLVECLOTHING za 24 105 korun.

Autor: REVOLVECLOTHINGAutor: REVOLVECLOTHING

K módním trendům posledních let a letošního roku nevyjímaje, patří také výrazné ,,áčkové" sukně, které jistě ocení především ty ženy, co nemají zrovna dokonalou postavu. Pokud chcete zakrýt větší zadeček a stehna, tento model je přesně tím pravým, co hledáte. Jednoduchý vršek zvýrazní úzký pas a případně větší ňadra, zajímavá sukně se zlatými motivy opticky prodlouží postavu a zakryje kýžené partie. Šaty pořídíte na e-shopu NEIMANMARCUS za 8 430 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Spousta žen u plesových šatů preferuje jednoduchý střih, který nebude v rozporu s jejich křivkami. Pakliže vsadíte na splývavou variantu bez jakéhokoliv rozparku nebo výstřihu, zainvestujte naopak do barvy, která vás rozzáří a dodá šmrnc. Co říkáte například na tuto jedinečnou kombinaci růžové a lososové, které spolu tvoří dokonalý pár a budou slušet všem tipům žen. Model pořídíte na e-shopu MATTHEWWILLIAMSON stejnojmenné značky za 9 844 korun.

Autor: MATTHEWWILLIAMSONAutor: MATTHEWWILLIAMSON

Naprosto dokonalou trefou do černé vždycky byly, jsou a budou šaty antického střihu a stylu. Tento druh plesových šatů je neokoukatelnou klasikou, která každou ženu promění v neodolatelnou romantickou bytost a pakliže si vyberete model ve světlém odstínu či dokonce ve sněhově bílé, nikdo z vás na parketu nespustí oči. tyto skvostné antické šaty pořídíte na e-shopu JOHNLEWIS za příjemných 6 520 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Článek 6 luxusních šatů na plesy sezóny byl publikován 18. února 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...