Šátky, které užijete v zimě i na jaře

Tagy:  šátek, móda, jaro, doplňky, barvy, trendy, nakupování

Sponzorované odkazy:

Šátky, které užijete v zimě i na jaře

Šátky i šály by měly být nedílnou součástí šatníku každé ženy, která si potrpí na nakupování a věnuje se módním trendům. Šátky jsou jednak stylovou záležitostí, která dokáže jakémukoliv outfitu dodat tu pomyslnou třešničku na dortu, ale především se jedná o doplněk, který je velmi praktický, a to jak na podzim či v zimě, tak na jaře, kdy ještě není takové teplo, abyste mohly nosit odhalený krk. Podívejte se, jaké kousky momentálně zaplavují prodejní pulty a obstarejte si jich pár do své sbírky.

Krajka je opět trendem, který letošní jaro nesmí chybět a jistě jste si již stačily všimnout, že krajkové modely a doplňky doslova zaplavují moderní obchody. Krajkové kousky jsou jakýmsi evergreenem, který snad nikdy nevyjde z módy, neboť jsou elegantní i ležérní zároveň, sluší mladým dívkám i starším ženám a navíc se jedná o typicky ženský prvek, který by u mužů opravdu neobstál. Například tento volnočasový kousek pořídíte na e-shopu NORDSTROM.COM za 915 korun.

Autor: NORDSTROMAutor: NORDSTROM

Chcete si pořídit nějaký luxusní módní kousek, ale na kabelku, která by stála desítky tisíc korun, nemáte peníze? Pak si kupte právě zmiňovaný šátek, který pozvedne outfit na vyšší level a obyčejné kalhoty z konfekce rázem schová. Za luxusní šátek nemusíte, zcela překvapivě, utratit desítky tisíc korun. Podívejte se na nabídku e-shopu THEOUTNET.COM, kde najdete například prvotřídní modely od značky Versace, která se vyznačuje příjemnými materiály a originálním vzhledem. Tento kousek pořídíte za 3 675 korun.

Autor: THEOUTNETAutor: THEOUTNET

Značku Burberry jistě většina žen velmi dobře zná a o kousku z tohoto butiku nejspíš každá tajně sní. Značka Burberry je vrcholem luxusu a jednoduché elegance, která je z modelů patrná na první pohled. Typickými Burberry šátky a šálami jsou ty s motivem béžovo-černých pruhů a kostek. Letošní jaro se značka trochu odvázala a přichází s nezvykle barevnou kolekcí, která do šatníku vnese příjemné světlo a optimistickou jarní energii, kterou jistě potřebujete. Luxusní šátek vás na e-shopu NEIMANMARCUS.COM vyjde na 5 688 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Vhodně zvolený šátek dokáže naprosto dokonale oživit outfit a dodat mu tu správnou jiskru, aniž byste musely hodinu stát před skříní a přemýšlet, co si oblečete. Postačí vám jednoduché černé triko, klasické džíny a výrazný doplněk právě v podobě šátku. Pakliže vám chybí nějaký v opravdu výrazné barvě, který by vás rozzářil, pořiďte si například tento stylový a jemný kousek od značky Liu Jo, který na e-shopu OUTLETBICOCCA.COM koupíte již za skvělých 830 korun.

Autor: OUTLETBICOCCA.COMAutor: OUTLETBICOCCA.COM

Květinových motivů není nikdy dost a obzvláště ne na jaře, kdy si rostlinné modely přímo žádají být viděny a nošeny. Květovaných šátků najdete všude neuvěřitelné množství, proto vybírejte pečlivě takový, který bude jemný, lehký, příjemný na dotek a navíc bude zářit takovými barvami, které prospějí vaší pleti. Skvělou volbou je například tento kousek z Orsay, který díky své výrazné růžové barvě, sluší snad každé ženě. Jeho cena je navíc neuvěřitelně nízká, a to pouhých 299 korun.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

Článek Šátky, které užijete v zimě i na jaře byl publikován 4. dubna 2015 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...