Geox - když chcete kvalitní obuv

Tagy:  obuv, geox, doplńky, nakupování, kvalitní boty, kožené boty, tenisky

Sponzorované odkazy:

Geox - když chcete kvalitní obuv

Možná si právě říkáte, jak vlastně poznáte kvalitní obuv a proč byste měli investovat do páru bot, když je můžete v některých prodejnách koupit doslova za pár korun. Boty vyrobené z jakostních materiálů však poznáte na první pohled. Jednak s nich nevykukují přečnívající nitě, spoje jsou přesně tam, kde by měly být, jakmile se je obujete, budete se cítit jako v bačkůrkách a navíc je nebudete muset za pár měsíc vyhodit, z důvodu ošlapanosti nebo jiného povrchového zničení. V pořizování obuvi platí nepsané pravidlo ,,méně je někdy více", takže si raději pořiďte tolik párů bot, které spočítáte na prstech jedné ruky, než jich mít desítky a všechny budou ,,na jedno použití".

Geox je značkou, která se zaměřuje především na výrobu a prodej obuvi a kabelek, případně drobných doplňků jako jsou opasky nebo peněženky. Boty značky Geox jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a mají vždy moderní a trendy vzhled. Chybí vám nové tenisky nebo lodičky do práce? u značky Geox si jistě vyberete.

Trendem letošního roku jsou pohodlné sneakers boty, které jsou kupodivu variabilnější, než by se na první pohled mohlo zdát. Sice působí velice sportovním a ležérním dojmem, nicméně móda dovoluje kombinovat eleganci se sportem, proto si s klidem můžete obléknout i k šatům. Toto provedení je navíc v trendy metalickém odstínu, který je dalším žhavým trendem letošního jara a léta. Jednoduché sneakers pořídíte na e-shopu JOHNLEWIS nebo v prodejnách Geox za 2 645 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Pro značku Geox jsou naprosto typické prožívané tenisky, které můžete spatřit prakticky na všech plakátech a reklamních bannerech. Když se řekne obuv Geox, většině nákupních maniaček se automaticky vybaví tento model. Pohodlné a stylové tenisky seženete jak v konníčkové, tak v klasické variantě, a to hned v několika barvách. Pakliže preferujete výraznější modely, zapomeňte na černou a vrhněte se do bílé, zlaté nebo červené. Tenisky Geox koupíte rovněž v prodejnách Geox nebo na e-shopu JOHNLEWIS.COM za 2 877 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Letošní jaro a léto se opět o slovo hlásí zvířecí motivy a potisky, které rozhodně nejsou k zahození. S jejich nošením se musíte mít opravdu na pozoru, nicméně zrovna obuv s touto tématikou je trefou do černého. Jednoduché a zdánlivě obyčejné mokasíny s výrazným a neotřelým hadím vzorem tak slouží jako dokonalé oživení nudného outfitu. Boty jsou navíc kožené, proto můžete počítat s jistým pohodlím a výdrží. Koupit je můžete v prodejnách Geox nebo na e-shopu NORDSTROM.COM za 3 885 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Co nevidět zde bude opět letní sezóna a spolu s ní samozřejmě také lehké oblečení, odhalená bříška a samozřejmě i sandále a jiná letní obuv, která umožní nohám dýchat. Pakliže nevíte, jaké sandále si letos na léto pořídit, obstarejte si takové, které budou relativně neutrální a navíc pohodlné. odřené nohy a puchýře mezi prsty rozhodně nejsou ničím příjemným. Geox vám přináší v jarní a letní kolekci kousky, které přesně odpovídají uvedeným kritériím. Stačí si jen vybrat. Cena páru je na e-shopu YOOX.COM nebo v kamenných prodejnách 2 645 korun.

Autor: YOOX.COMAutor: YOOX.COM

Článek Geox - když chcete kvalitní obuv byl publikován 12. dubna 2015 v 17.00 v rubrice Boty a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...